ziengs logo

Ziengs kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Ziengs kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Ziengs aanbiedingen

10% korting op alle pumps bij Ziengs

Met deze Ziengs kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op alle pumps. De kortingscode is geldig tot en met 17 april 2014.

Hoge kortingen tijdens de SALE bij Ziengs

Met deze Ziengs actie ontvang je tijdelijk hoge kortingen op schoenen tijdens de SALE. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

Tot wel 70% korting in de SALE bij Ziengs

Met deze SALE van Ziengs ontvang je tot wel 70% korting op schoenen. De kortingsactie is geldig tot en met 28 februari 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

20% extra korting op afgeprijsde artikelen bij Ziengs

Met deze actie van Ziengs ontvang je tijdelijk 20% extra kassakorting op reeds afgeprijsde artikelen. De kortinsactie is geldig tot en met 16 februari 2014.

SALE met hoge kortingen op kleding bij Ziengs

Tijdens de SALE bij Ziengs ontvang je hoge kortingen op kleding bij Ziengs. De kortingsactie is geldig tot en met 5 december 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel je kleding direct online.

Korting tijdens de Zotte Dagen bij Ziengs

Met deze Ziengs Zotte Dagen ontvang je hoge kortingen op diverse merkschoenen. De kortingsactie is geldig tot en met 24 oktober 2013, dus profiteer snel en bestel je schoenen direct online.

Ziengs: tot 20% extra kassakorting

Met deze Ziengs actie ontvang je tot wel 20% extra kassakorting bij je bestellingen. De kortingsactie is geldig tot en met 31 augustus 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online bij Ziengs.

Ziengs: kortingsactie met kortingen tot wel 70%

Met deze kortingsactie van Ziengs ontvang je kortingen die kunnen oplopen tot wel 70% van de normale prijs. De kortingsactie is geldig tot en met 31 juli 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel direct online bij Ziengs.

Ziengs: SALE met kortingen die oplopen tot 50%

Met deze Ziengs kortingsactie ontvang je tijdelijk kortingen die kunnen oplopen tot 50%. De SALE loopt tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel je schoenen, dames- en herenkleding direct online.

Ziengs: tot wel 40% korting op diverse topmerken

Met deze Ziengs kortingsactie ontvang je kortingen die oplopen tot wel 40%. De kortingsactie is geldig tot en met 9 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel nu online bij Ziengs.

Ziengs Zotte Dagen: hoge kortingen op schoenen

Tijdens de Ziengs Zotte Dagen ontvang je hoge kortingen op schoenen. Je kunt tot en met 6 mei 2013 profiteren van deze actie, dus bestel nu voordelig je schoenen online bij Ziengs.

Ziengs: 20% extra kassakorting

Met deze actie van Ziengs ontvang je direct 20% extra kassakorting op je bestelling. De korting is geldig tot en met 20 februari 2013, dus profiteer snel en bestel direct op Ziengs.nl

Ziengs: bestel met kortingen tot 50%

Tijdens deze actie van Ziengs ontvang je kortingen tot 50%, dat betekent veel voordeel als je voor 30 november 2012 besteld. Profiteer nog 2 weken van dit aanbod en bestel direct.

Ziengs: tot 40% korting op schoenen

Met deze Ziengs kortingsactie ontvang je kortingen tot wel 40%. Je kunt kiezen uit een groot aantal enkellaarzen, winterboots en diverse andere schoenen. De korting is geldig tot en met 31 december 2012.

Ziengs: zotte dagen met hoge kortingen

Tijdens de Zotte Dagen van Ziengs ontvang je veel korting op een groot aantal producten in de shop. Daarbij worden er veel give-aways uitgedeeld en kun je profiteren tot en met 5 november 2012 van deze aanbiedingen.

Ziengs: laatste paren, laatste kans

Tijdens de Ziengs SALE ontvang je nog korting op veel artikelen. De kortingsactie is geldig tot en met 2 september 2012, dus profiteer snel.

Ziengs: tot 70% korting in de SALE

Het is weer SALE bij Ziengs en dat betekent hoge kortingen tot wel 70%. De kortingsactie is geldig tot en met 31 juli 2012, dus profiteer snel!

Ziengs SALE: tot 50% korting op schoenen

Er is op dit moment een grote SALE aan de gang bij Ziengs, waarmee je tot wel 50% korting op de leukste schoenen ontvangt. Ben je toe aan een nieuw paar schoenen, dan moet je zeker even de aanbiedingen in de SALE van Ziengs bekijken. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2012, dus profiteer snel!