zenggi logo

Zenggi korting 2018

Profiteer gratis van actuele Zenggi kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Zenggi aanbiedingen

Tot wel 40% korting in de SALE bij Zenggi

Zenggi: 30% korting op de mooiste sandalen

Met deze heerlijke zomerse actie van Zenggi ontvang je 30% korting op sandalen voor de zomer. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij Zenggi.

Zenggi: 40% korting op een groot aantal merken

Met deze Zenggi kortingscode ontvang je tijdelijk 40% korting op een groot aantal merken uit het assortiment van Zenggi. De kortingscode is geldig tot en met 19 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij Zenggi.

Zenggi: 10% extra korting op de SALE

Met deze Zenggi kortingscode ontvang je direct 10% extra korting op de SALE. De kortingscode is geldig tot en met 8 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel direct online.

Zenggi: 40% korting op geselecteerde merken

Met deze Zenggi kortingsactie ontvang je direct 40% korting op geselecteerde merken. De kortingsactie is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct je kleding, schoenen en accessoires online.

Zenggi: 30% korting op alle jassen

Met deze Zenggi actie ontvang je direct 30% korting op alle jassen uit het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 30 november 2012, dus profiteer de hele maand november 2012 nog van deze aanbieding.

Zenggi: gratis verzending op je bestelling

Met deze Zenggi actiecode ontvang je gratis verzending op je hele bestelling. Dit betekent een leuke korting en je kunt hier tot en met 18 november 2012 van profiteren, dus wacht niet langer bestel direct.

Zenggi: gratis Zenggi tas bij je bestelling

Met deze kortingsactie van Zenggi ontvang je een gratis tas bij je bestelling op Zenggi.nl. De actie is geldig tot en met 30 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.