vimodos logo

Vimodos kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Vimodos kortingscodes en aanbiedingen

Tot wel 50% korting in de SALE van Vimodos

Klik hier voor jouw aanbieding

Ontvang gratis de nieuwste Vimodos aanbiedingen

Vimodos kortingscode voor 20% korting op de SALE en nieuwe collectie

Vimodos kortingscode: 10 euro korting op kleding vanaf 85 euro

* niet geldig op schoenen
* eenmalig per klant te gebruiken

Vimodos kortingscode: 5 euro korting op bestellingen vanaf 50 euro

* Kortingscode is niet geldig op schoenen

Vimodos kortingscode: 10 euro korting op bestellingen vanaf 80 euro

10 euro korting op shorts met deze Vimodos kortingscode

* op bestellingen vanaf 80 euro

5% korting op accessoires bij Vimodos

* minimaal bestelbedrag is 50 euro

dit is een test

Tot 70% korting op jeans bij Vimodos

Alle jeans in de shop van Vimodos zijn de hele maand februari in de SALE, dus profiteer tot en met 28 februari 2014 van deze actie en bestel je jeans direct online bij Vimodos.

Tot wel 70% korting op G-Star bij Vimodos

Met deze SALE bij Vimodos ontvang je tot wel 70% korting op G-Star. De kortingsactie is geldig tot en met 18 februari 2014, dus profiteer snel en shop je nieuwe kleding direct online.

5 euro korting op alle rode items bij Vimodos

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je tijdelijk 5 euro korting op alle rode items bij Vimodos. De kortingscode is geldig tot en met 14 februari 2014 en bestellingen vanaf 50 euro.

Tijdelijk 50% korting op kleding en accessoires bij Vimodos

Met deze Vimodos actie ontvang je tijdelijk 50% korting op kleding en accessoires. De kortingsactie is geldig tot en met 31 december 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

10 euro extra korting op alles (behalve schoenen)

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je tijdelijk 10 euro extra korting op alles bij Vimodos (behalve schoenen) met een bestelwaarde van minimaal 50 euro. De kortingscode is geldig tot en met 31 oktober 2013.

21% korting op meer dan 6000 kledingartikelen

Met deze Vimodos actie ontvang je direct 21% korting op meer dan 6000 stukken kleding voor mannen en vrouwen. De actie is geldig tot en met 31 oktober 2013, dus profiteer snel en bestel je kleding direct online.

5 euro korting op het hele assortiment kleding

Met deze Vimodos actiecode ontvang je tijdelijk 5 euro korting op het hele assortiment kleding. De kortingscode is geldig tot en met 1 oktober 2013, dus profiteer snel en bestel je kleding direct online! Minimaal bestelbedrag is 50 euro en de korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen.

Vimodos: 10% korting op geselecteerde bloemetje collectie

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op de geselecteerde bloemetjes collectie bij minimale bestelling van 50 euro. De kortingscode is geldig tot en met 16 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Vimodos: 10% korting op jurkjes

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op geselecteerde jurkjes. De kortingscode is geldig tot en met 8 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel nu direct online.

Vimodos: 5 euro korting op alle tassen

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 5 euro korting op alle tassen van meer dan 50 euro. De kortingsactie is geldig tot en met 26 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct een tas online.

Vimodos: 10% korting op de Vero Moda Very collectie

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op de Vero Moda Very collectie in het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 12 februari 2013 en geldig bij bestellingen vanaf 50 euro.

Vimodos: 10% korting op winterkleding en accessoires

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op winterkleding en andere geselecteerde accessoires. De kortingscode is geldig tot en met 29 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Vimodos: SALE met kortingen tot 70% op kleding

Tijdens de SALE van Vimodos lopen de kortingen op tot 70% op kleding. Dus ben je op zoek naar dames- of herenkleding. In de SALE van Vimodos vind je altijd de mooiste kleding voor een lage prijs. De kortingsactie loopt tot en met 31 januari 2013, dus profiteer nu.

Vimodos: tot wel 70% korting op kleding

Met deze Vimodos kortingsactie ontvang je tot wel 70% korting op kleding voor mannen en vrouwen. De kortingsactie is geldig tot en met 10 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct je nieuwe kleding online.

Vimodos: 10% korting op feestkleding

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op feestkleding bij bestellingen vanaf 50 euro. De kortingscode is geldig tot en met 8 januari 2013, dus profiteer snel en bestel je feestkleding direct online. De korting is alleen geldig op de geselecteerde kleding die je kunt vinden via onderstaande knop.

Vimodos: 10% korting op sjaals, mutsen en handschoenen

Het is weer winter en dus geeft Vimodos 10% korting op sjaals, mutsen en handschoenen. De kortingscode is geldig tot en met 19 december 2012, dus profiteer snel.

Vimodos: 10% korting op truien

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op alle truien. De winter komt er aan en dit betekent veel kou in Nederland. Profiteer tot en met 11 december 2012 van deze aanbieding. De kortingscode is alleen geldig op bestellingen vanaf 50 euro en de selectie truien die via de knop hieronder te bereiken is.

Vimodos: 10% korting op Vero Moda

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op de collectie Vero Moda. De korting is geldig tot en met 27 november 2012, dus profiteer nog snel van de aanbieding.

Vimodos: midseason SALE met kortingen tot 70%

Tijdens deze midseason SALE van Vimodos ontvang je maar liefst kortingen tot 70%. De korting is geldig tot en met 30 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel kleding met een hoge korting.

Vimodos: 10% korting op vesten

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op alle vesten in het assortiment van de shop. De kortingscode is geldig tot en met 20 november 2012 en bij een minimale besteding van 50 euro binnen de geselecteerde collectie.

Vimodos: 10% korting op alle accessoires

Met deze kortingscode van Vimodos ontvang je direct 10% korting op alle accessoires in de webshop. De kortingscode is geldig tot en met 13 november 2012, dus profiteer snel. De code is geldig bij bestellingen vanaf 50 euro en alleen op de artikelen die je kunt vinden via onderstaande knop.

Vimodos: 10% korting op alle broeken

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op alle broeken in het assortiment van deze shop. De kortingscode is geldig tot en met 6 november 2012, dus profiteer snel van de aanbieding!

Vimodos: 10% korting op tops zonder mouw

Met deze Vimodos promotiecode ontvang je direct 10% korting op alle tops zonder mouw. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 oktober 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij Vimodos.

Vimodos: 10% korting op blouses en tunieken

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op blouses en tunieken van alle merken. De kortingscode is geldig tot en met 23 oktober 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Vimodos: 10% korting op jurkjes

Met deze Vimodos kortingscoe ontvang je direct 10% korting op jurkjes bij een minimale besteding van 50 euro. De kortingscode is te gebruiken tot en met 16 oktober 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en ga de herfst in met de stoerste jurkjes beschikbaar!

Vimodos: 10% korting op mouwloze tops

Met deze Vimodos actiecode ontvang je direct 10% korting op alle mouwloze tops op de weekactie pagina. Deze actiecode is te gebruiken tot en met 28 september 2012 en bij bestellingen van 50 euro of meer!

Vimodos: 25% korting op Pepe Jeans

Met deze kortingsactie van Vimodos ontvang je nu direct 25% korting op Pepe Jeans. De kortingsactie is geldig tot en met 13 augustus 2012, dus profiteer snel.

Vimodos: 10% korting op jurkjes

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op jurkjes. Ben je op zoek naar een nieuw zomeroutfit, profiteer dan snel van deze korting. De actie is geldig tot en met 14 augustus 2012 en alleen op de artikelen die je via onderstaande knop kunt bereiken.

Vimodos: 10% korting op rokjes en shorts

Bij Vimodos ontvang je nu 10% korting op alle rokjes en short (ook op de korte broeken voor heren). De Vimodos kortingscode is geldig tot en met 21 augustus 2012 en te gebruiken bij bestellingen van meer dan 50 euro op de actiepagina.

Vimodos: 5% extra korting op afgeprijsde artikelen

Bij Vimodos ontvang je nu de hele maand augustus nog eens een extra 5% korting op de reeds afgeprijsde artikelen in de shop. De kortingscode is geldig tot en met 31 augustus en geldt bij bestellingen vanaf 50 euro!

Vimodos actiecode: 10% korting op jeans

Met deze Vimodos actiecode ontvang je direct 10% korting op alle jeans. De actiecode is geldig tot en met 7 augustus 2012 en is geldig bij aankopen vanaf 50 euro. Bespaar daarom direct op de mooiste merken voor man en vrouw, zoals Replay, G-Star en Injeans!

Vimodos: 10% korting op jassen en blazers

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op alle jassen en blazers op de actiepagina van Vimodos. De kortingscode is geldig tot en met 17 juli 2012 en bij een minimaal bestelbedrag van 50 euro, dus je moet heel snel zijn om nog te kunnen profiteren van deze actie!

Vimodos: 10% korting op accessoires

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op accessoires. Vul de kortingscode tot en met 31 juli 2012 in tijdens het bestelproces en ontvang korting. Let op: de kortingscode is alleen geldig op artikelen op de speciale pagina, die je kunt bereiken via onderstaande knop.

Vimodos: 10% korting op geselecteerde basics

Met deze Vimodos kortingscode ontvang je direct 10% korting op de geselecteerde basics. Met deze kortingscode kun je tot en met 24 juli 2012 profiteren van 10% korting op basics. Profiteer nu en schaf een aantal leuke kledingstukken aan bij Vimodos.