vd logo

V&D kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele V&D kortingscodes en aanbiedingen

Tot wel 50% korting in de SALE van V&D

Klik hier voor jouw aanbieding

Ontvang gratis de nieuwste V&D aanbiedingen

Gratis verzending op bestellingen vanaf 75 euro bij V&D

VD kortingscode: 10, 20 of 30 euro korting op bestellingen vanaf 50, 75 of 100 euro

* 10 euro korting op bestellingen vanaf 50 euro
* 20 euro korting op bestellingen vanaf 75 euro
* 30 euro korting op bestellingen vanaf 100 euro

V&D kortingscode: 20% extra korting op bijna alles

Gratis verzending op speelgoed bij V&D

Tot wel 50% korting in het Prijzencircus van V&D

V&D actie met meer dan 40% korting op merkzonnebrillen

V&D kortingscode: 20% korting op heel veel artikelen in het Prijzencircus

V&D kortingscode: 20% korting op bijna alles van de nieuwe collecties

20% korting op schoolspullen met deze V&D kortingscode

V&D actiecode voor gratis verzending op alle jassen

25% korting op schoenen bij V&D

3 accessoires in de SALE voor maar 10 of 20 euro bij V&D

Tot 15 euro korting op je schoolspullen met deze V&D kortingscode

Tot 30 euro korting op bestellingen vanaf 125 euro bij V&D

* 10 euro korting op bestellingen vanaf 60 euro
* 20 euro korting op bestellingen vanaf 100 euro
* 30 euro korting op bestellingen vanaf 125 euro
* bekijk alle voorwaarden via onderstaande knop

20% korting op alle zonnebrillen bij V&D

Gratis verzending op je bestelling bij V&D

20% korting op een aantal merken sieraden bij V&D

Tot wel 20% korting op heel veel artikelen bij V&D

Met deze V&D kortingscode ontvang je tijdelijk tot 20% korting op heel veel artikelen. De kortingscode is geldig tot en met 21 april 2014.

20% korting op bijna alles bij V&D

Met deze V&D kortingscode ontvang je tijdelijk 20% korting op bijna alles in het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 8 april 2014.

Gratis verzending op schoenen bij V&D

Met deze V&D kortingscode ontvang je tijdelijk gratis verzending op schoenen. De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2014.

Hoge kortingen tijdens het V&D Prijzencircus

Tijdens het V&D prijzencircus is het zoals altijd weer profiteren van hoge kortingen. Het Prijzencircus is dit keer geldig tot en met 13 april, dus profiteer snel van deze actie!

3 halen, 2 betalen op alle artikelen in de SALE van V&D

Met deze V&D actie kun je 3 al heel goedkope artikelen in de SALE halen en maar 2 betalen. De kortingsactie is geldig tot en met 23 maart 2014.

Gratis verzending op alle boeken bij V&D

Met deze actie van V&D betaal je voor onbepaalde tijd geen verzendkosten op boeken in het assortiment van V&D.

2e broek voor de helft van de prijs bij V&D

Met deze actie van V&D bestel je de 2e broek voor de helft van de prijs. De kortingsactie is geldig tot en met 2 maart 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

15% korting op lingerie bij V&D

Met deze V&D actie ontvang je tijdelijk 15% korting op lingerie. De korting is geldig tot en met 16 februari 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

Tot 20% korting op de leukste Valentijnscadeaus bij V&D

Met deze V&D kortingscode ontvang je tijdelijk tot 20% korting op de leukste Valentijnscadeaus. De kortingscode is geldig tot en met 16 februari 2014.

20% koritng op bijna het hele assortiment van V&D

Met deze V&D kortingscode ontvang je 20% korting op bijna het hele assortiment van de shop. De kortingscode is geldig tot en met 26 januari 2014.

Tijdelijk 25 euro extra korting bij V&D

Met deze V&D kortingscode ontvang je tijdelijk 25 euro extra korting op de SALE en de nieuwe collectie. De kortingscode is geldig tot en met 19 januari 2014, dus profiteer snel van deze actiecode en bestel direct online bij V&D.

Tot wel 50% korting in de SALE van V&D

Met deze V&D SALE ontvang je kortingen die kunnen oplopen tot wel 50% van de normale prijs. De kortingsactie is geldig tot en met 10 januari 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel je kleding direct online.

20% korting op heel veel producten bij V&D

Met deze V&D kortingscode ontvang je 20% korting op heel veel producten in het assortiment van de shop. De kortingscode is geldig tot en met 22 december 2013. Bekijk de voorwaarden van de actie via onderstaande knop.

10 euro korting op 1001 producten bij V&D

Met deze actiecode van V&D ontvang je tijdelijk 10 euro korting op 1001 artikelen binnen de V&D site. De actiecode is geldig tot en met 15 december 2013 en bij een minimaal bestelbedrag van 50 euro. Korting geldt niet op Perry Sport, Mango, Desigual, Warehouse, La Place, entertainment, boeken, elektronica en kadokaarten. De korting is 1x geldig per e-mail adres en niet geldig in combinatie met andere acties.

10 euro korting op bestellingen vanaf 50 euro bij V&D

Met deze V&D kortingscode ontvang je tijdelijk 10 euro korting op bestellingen vanaf 50 euro. Maar let op, bestel je voor meer dan 100 euro, dan loopt de korting op tot 25 euro. Geldig tot en met 11 december 2013. Bekijk alle voorwaarden via onderstaande knop.

Tijdelijk 20% korting op bijna ALLES bij V&D

Met deze V&D kortingscode ontvang je tijdelijk 20% korting op bijna ALLES in het assortiment. Je ontvangt namelijk 20% korting op het duurste artikel en op maximaal 4 producten ontvang je 15% korting. De kortingscode is geldig tot en met 5 december 2013. Bekijk de alle voorwaarden via onderstaande knop.

Scherpe kortingen op diverse artikelen in het assortiment van V&D

Met deze V&D actie ontvang je scherpe kortingen op diverse artikelen uit het assortiment van het warenhuis. De kortingsactie is geldig tot en met 17 november 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

Tot 30% korting op een grote hoeveelheid producten

Met deze V&D actie ontvang je tot wel 30% korting op een groot deel van het assortiment. De actie is geldig tot en met 3 november 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

Tot 20% korting op heel veel artikelen

Met deze V&D kortingscode ontvang je tijdelijk tot wel 20% korting op heel veel artikelen uit het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 5 oktober 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online bij V&D.

Prijzencircus bij V&D met enorme kortingen op diverse artikelen

Het is weer tijd voor het Prijzencircus van V&D en dit betekent enorm hoge kortingen op diverse artikelen. De kortingsactie is geldig tot en met 13 oktober 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online bij V&D!

VD: 10% korting op bijna het hele assortiment

Met deze V&D kortingscode ontvang je 10% korting op bijna het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 31 augustus 2013, dus profiteer snel van deze kortingscode en bestel dus voordeliger online. Let op: de code is niet geldig op alle artikelen in het assortiment, dus kijk zelf of de code geldig is op jouw bestelling.

V&D: SALE met enorme kortingen op diverse artikelen

Met deze V&D SALE ontvang je enorme kortingen op diverse artikelen uit het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 4 augustus 2013, dus profiteer snel van deze hoge kortingen en bestel direct online bij V&D!

V&D: SALE met hoge kortingen op diverse artikelen

Het is weer SALE bij V&D en dat betekent hele hoge kortingen op diverse artikelen uit het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 31 juli 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online in de shop van V&D!

VD: 25% extra korting op jurkjes

Met deze V&D actie ontvang je tijdelijk 25% extra korting op jurkjes uit het assortiment. Bekijk alle jurkjes met korting via onderstaande knop en bestel direct online bij V&D! Geldig tot en met 30 juni 2013

VD: SALE met kortingen die oplopen tot 70%

Het is weer SALE bij V&D en dat betekent kortingen die oplopen tot wel 70%. De kortingen zijn geldig op artikelen als dameskleding, herenkleding, kinderkleding, lingerie, sport -en woonartikelen. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij V&D!

VD: tot wel 70% korting op kleding

Met deze actie van V&D ontvang je tot wel 70% korting op kleding uit het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 10 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij V&D!

V&D: hoge kortingen tijdens de Hebbes! actie

Tijdens de Hebbes! actie van V&D ontvang je hoge kortingen op diverse artikelen in het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 12 mei 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel direct online.

V&D: SALE met kortingen tot wel 70%

Met deze V&D SALE ontvang je kortingen op kleding, woonaccessoires en koffers die kunnen oplopen tot wel 70%. Dit betekent heel veel voordeel, dus profiteer voor 30 april 2013 van deze aanbiedingen en bestel nu online bij V&D!

V&D: 20% korting op bijna alle damesjurken

Met deze V&D actie ontvang je direct 20% korting op bijna alle damesjurken. De kortingsactie is geldig tot en met 21 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel je jurk direct online.

V&D Prijzencircus: hoge kortingen op veel artikelen

Met het V&D Prijzencircus ontvang je weer hoge kortingen op veel artikelen uit het assortiment van de V&D. Het Prijzencircus loopt tot en met 7 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel onder meer dameskleding, herenkleding, kinderkleding, woonaccessoires, keukengerei en elektronica met hoge korting online.

V&D: gratis bezorging van je bestellingen

Met deze actie van V&D ontvang je gratis bezorging op je bestellingen. De actie geldt niet voor buitenspeelgoed, meubels, boeken en fietsen en er is geen kortingscode nodig voor de actie. Profiteer tot en met 13 maart 2013 van deze aanbieding.

V&D: 10 euro korting op damesjassen

Met deze V&D kortingsactie ontvang je direct 10 euro korting op alle damesjassen. De kortingsactie is geldig tot en met 3 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je damesjas direct online met een leuke korting. Bekijk alle voorwaarden via onderstaande knop.

V&D: final SALE met kortingen tot 70%

Op dit moment is de final SALE aan de gang bij V&D en dit betekent enorm hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. De kortingsactie is geldig tot en met 20 februari 2013, dus profiteer snel en bestel direct online bij V&D!

V&D: 3 halen = 2 betalen op kinder- en babykleding

Bij V&D is het nu 3 halen, 2 betalen op alle, reeds afgeprijsde, baby- en kinderkleding uit het assortiment van de shop. De kortingsactie is geldig tot en met 3 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding.

V&D: tot 40% korting op winteraccessoires

Met deze actie van V&D ontvang je tot 40% korting op winteraccessoires, zoals handschoenen en sjaals uit het assortiment van V&D. De kortingsactie is geldig tot en met 25 januari 2013, dus profiteer snel van deze actie.

V&D: 10 euro korting bij bestellingen vanaf 50 euro

Met deze V&D kortingscode ontvang je direct 10 euro korting bij bestellingen vanaf 50 euro. De kortingscode is geldig tot en met 15 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je dameskleding, woonaccessoires of herenkleding voordelig online.

V&D: 20% korting op je aankoop

Met deze V&D kortingscode ontvang je direct 20% korting op je aankoop bij V&D. De kortingscode is maar 2 dagen (tot en met 26 december 2012), dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct op vd.nl. De kortingscode kan op sommige productgroepen niet geldig zijn.

V&D: tot wel 30% korting op dameskleding

Met deze V&D aanbieding ontvang je tot wel 30% korting op dameskleding. De kortingsactie is geldig tot en met 16 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct je dameskleding online.

V&D: 25% korting op heel veel producten

Met deze V&D kortingscode ontvang je direct 25% korting op heel veel producten op VD.nl. De kortingscode is geldig tot en met 5 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

V&D: 25% korting op dameskleding, lingerie en damesschoenen

Met deze V&D kortingscode ontvang je 25% korting op bijna alle damesschoenen, lingerie en dameskleding. Merken waar je korting op krijgt zijn onder andere Dressire, Wallis, Mex, Jane Norman en Esprit.

V&D: Midseason SALE met hoge kortingen op dameskleding

Tijdens de Midseason SALE van V&D ontvang je hele hoge kortingen op diverse artikelen uit het assortiment van de shop. De kortingsactie is geldig tot en met 30 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding!

V&D: 25 euro korting bij bestellingen vanaf 100 euro

Met deze V&D kortingscode ontvang je direct 25 euro korting op bestellingen vanaf 100 euro. De kortingscode is geldig tot en met 7 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

V&D: 15% korting op alle bankstellen

Met deze V&D kortingscode ontvang je direct 15% korting op alle bankstellen. De kortingscode is geldig tot en met 15 oktober 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

V&D: 21% extra korting met het Prijzencircus

Met deze V&D kortingscode ontvang je direct 21% korting op alle artikelen binnen het Prijzencircus van V&D. De kortingscode is geldig tot en met 7 oktober 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding. Bekijk alle voorwaarden via onderstaande knop.

V&D: 20% korting op koffers, beddengoed en modeaccessoires

Met deze V&D kortingscode ontvang je direct 20% korting op koffers, beddengoed en modeaccessoires. De kortingscode is geldig tot en met 16 september 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

V&D: 15% korting op veel nieuwe mode

Met deze V&D kortingscode ontvang je direct 15% korting op heel veel nieuwe heren-, dames- en kidsmode. Daarbij geldt de kortingscode ook op veel schoenen van V&D. De kortingscode is geldig tot en met 16 september 2012, dus profiteer snel.

V&D: gratis verzending op bijna alles

Tot en met zondag 9 september 2012 worden bijna alle producten gratis verzonden door V&D. De actiecode is niet geldig op fietsen en meubeels, dus profiteer snel van deze actiecode.

V&D: 25% korting op diverse Hunkemöller artikelen

Met deze V&D kortingsactie ontvang je 25% korting op diverse Hunkemöller artikelen in de shop van V&D, dus ga snel naar de website en profiteer van deze aanbieding.

V&D: 10% korting op New Look artikelen

Met deze V&D kortingscode ontvang je 10% korting op New Look artikelen. De kortingscode is geldig tot en met 9 september 2012, dus profiteer snel.

V&D: 10% korting op fietsen

Met deze V&D kortingscode ontvang je tot en met 15 augustus 2012 wel 10% korting op fietsen. De kortingscode is maar kort geldig, dus profiteer snel van deze aanbieding.

V&D: 15% korting op nieuwe collectie damesjurken

Bij V&D ontvang je nu tot en met 8 augustus 2012 15% korting op de nieuwe collectie damesjurken. Wil je nog even profiteren van het mooie weer, dan is het heel makkelijk scoren bij V&D. Gebruik de kortingscode en ontvang een leuke korting!

V&D: 20 euro korting bij bestellingen vanaf 80 euro

Wannneer je voor meer dan 80 euro aan mode besteedt, ontvang je direct 20 euro korting op je hele bestelling bij V&D. Wil je veel kleding kopen en bestel je voor meer dan 80 euro, dan kan het zeker interessant zijn om gebruik te maken van deze kortingscode, die overigens geldig is tot en met 18 juli 2012.

10 euro korting bij V&D

Met deze V&D kortingscode ontvang je direct 10 euro korting op mode als je bestelbedrag hoger is dan 50 euro. De kortingscode is geldig tot en met 18 juli 2012, dus profiteer snel nog van deze geweldige kortingscode. Bestel nu nieuwe kleren voor de zomer en ga lekker genieten van de zon in je nieuwe kleding. Bekijk alle voorwaarden op de website van V&D.

V&D actiecode: 20% korting

Met deze V&D actiecode ontvang je 20% korting op bijna alle artikelen van de V&D (bekijk de voorwaarden op de website van V&D). Wil je dus nieuwe kleding of iets anders bij de V&D kopen, doe dit dan met deze kortingscode en profiteer van 20% korting op bijna alles. De actiecode is geldig tot en met zondag 10 juni 2012, dus profiteer snel!

V&D Koffers Vullen

Het is weer tijd voor “Koffers Vullen” bij V&D. Als klant van V&D kun je zogenaamde koffers aankopen, waarmee je 15% kortingsvouchers ontvangt. Deze V&D kortingsvouchers kun je gebruiken voor je volgende aankoop bij het grote warenhuis. Ben je op zoek naar nog meer artikelen van de V&D, dan is het misschien nog niet zo gek om een koffer aan te kopen.