van-den-assem logo

Van den Assem kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Van den Assem kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Van den Assem aanbiedingen

SALE met kortingen tot 50% bij Van den Assem

Tijdens de SALE van Van den Assem ontvang je kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%. De kortingsactie is geldig tot en met 31 januari 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

Van den Assem: tot 50% korting op schoenen tijdens de SALE

Met deze SALE van Van den Assem ontvang je kortingen op schoenen die kunnen oplopen tot wel 50%. Deze aanbiedingen zijn beperkt geldig, dus je moet er snel bij zijn om te kunnen profiteren. Bestel voor 31 januari 2013 om te kunnen profiteren van deze aanbieding.

Van den Assem: hoge kortingen tijdens de outletweken

Met de outletweken van Van den Assem ontvang je hoge kortingen op diverse schoenen uit het assortiment van de shop. De korting is geldig tot en met 26 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Van den Assem: gratis portemonnee bij een paar Greve schoenen

Bestel nu een paar Greve schoenen bij Van den Assem en ontvang helemaal gratis een portemonnee t.w.v. € 39.95. De kortingsactie is de hele maand oktober geldig, dus profiteer tot en met 31 oktober 2012 van deze leuke actie!

Van den Assem: kortingen tot wel 70%

Met deze Van den Assem SALE ontvang je kortingen tot wel 70%. Wil je nieuwe schoenen bestellen, doe dat dan in de SALE en profiteer tot en met 31 augustus 2012 van hoge kortingen.

Van den Assem: hoge kortingen tot wel 60%

Bij Van den Assem ontvang je nu hoge kortingen tot wel 60% op de hele collectie. Verder betaal je geen verzendkosten op de hele collectie. Profiteer tot en met 10 augustus 2012 van deze kortingsactie.