terstal logo

Terstal kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Terstal kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Terstal aanbiedingen

Totale leegverkoop met kortingen tot 70% bij Terstal

Het is totale leegverkoop bij Terstal, waarbij de kortingen oplopen tot wel 70%. De kortingsactie is geldig tot en met 31 januari 2014, dus profiteer snel van deze actie.

Totale leegverkoop bij Terstal met kortingen tot 70%

Met deze totale leegverkoop bij Terstal ontvang je kortingen op de wintercollectie, die kunnen oplopen tot wel 70%. Dit betekent tot en met 15 januari 2014 enorm profiteren van de hoogste kortingen.

30% korting op alle tassen, sjaals, mutsen en hanschoenen bij TerStal

Met deze Terstal actie ontvang je 30% korting op alle tassen, sjaals, mutsen en hanschoenen. De kortingsactie is geldig tot en met 23 november 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

30% korting op alle dameskleding

Met deze Terstal actie ontvang je tijdelijk 30% korting op alle dameskleding in het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 6 oktober 2013, dus profiteer snel en bestel je dameskleding direct online bij Terstal.

Terstal: 15% korting op de nieuwe kindercollectie

Met deze Terstal actie ontvang je tijdelijk 15% korting op de nieuwe collectie kinderkleding. De kortingsactie is geldig tot en met 31 augustus 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel je kinderkleding direct online.

Terstal: 50% korting op een dagje Slagharen

Met deze actie ontvang je bij iedere bestelling 50% korting op een dagje Slagharen. Bestel dus voor 31 juli 2013 op Terstal.nl en ontvang direct 50% korting op een dagje naar Slagharen.

Terstal: SALE met kortingen tot 40%

Tijdens de SALE van Terstal lopen de kortingen op tot wel 40%. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel direct je kleding online bij Terstal.

Terstal: 30% korting op het hele assortiment

Met deze Terstal kortingsactie ontvang je direct 30% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 2 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Terstal: tijdelijk 2 jeans voor 15 euro

Met deze Terstal actie ontvang je tijdelijk 2 jeans voor maar 15 euro. Dat betekent 7.50 euro per jeans. De kortingsactie is alleen geldig op 5 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Terstal: 20% korting op de hele babycollectie

Met deze Terstal kortingsactie ontvang je direct 20% korting op de hele babycollectie in de shop van Terstal. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je babykleding direct online.

Terstal: gratis horloge bij bestellingen boven 25 euro

Met deze actie van Terstal ontvang je een gratis horloge bij bestellingen boven de 25 euro. Deze actie is geldig tot en met 14 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Terstal: SALE met kortingen tot 70%

Tijdens de SALE van Terstal lopen de kortingen op tot wel 70%. Dit betekent veel korting op kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s. De kortingen zijn geldig tot en met 15 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Terstal: SALE met kortingen op kleding tot wel 80%

Met de SALE van Terstal kunnen de kortingen oplopen tot wel 80%. Dit komt door de SALE met kortingen tot 70% en een extra kassakorting die je nog eens 10% bespaart op je aankopen. Bestel nu je kleding online en profiteer van deze hoge kortingen.

Terstal: 10% korting op het hele assortiment

Met deze Terstal kortingscode ontvang je direct 10% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel de mooiste kleding direct online.