telegraaf logo

Telegraaf korting 2018

Profiteer gratis van actuele Telegraaf kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Telegraaf aanbiedingen

Telegraaf: gratis EK-88 special bij proefabonnement Telegraaf (met 65% korting)

Met deze actie van de Telegraaf ontvang je een gratis EK-88 special bij een proefabonnement Telegraaf (stopt automatisch). De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding!

Telegraaf: hoge kortingen op diverse artikelen

Met deze Telegraaf dagdeals ontvang je hoge kortingen op diverse artikelen. Zo kun je deze week profiteren van hoge kortingen op keramische pannen, Heroes of Aviation, een boekenpakket ‘Lees en houdt u jong’, Fila vesten, Timberland herenschoenen en de Sherlock DVD serie 1 &2. Profiteer tot en met 18 januari 2013 van een van deze aanbiedingen.

Telegraaf: 15 euro voor Amsterdam City Special ticket

Met deze Telegraaf aanbieding betaal je nu maar 15 euro voor een Amsterdam City Special ticket. Met dit ticket kun je 5 attracties bezoeken, namelijk het Foam Fotografie Museum, de Heineken Experience, de City Tour Amsterdam, het IMuseum het Schip en Lovers Craft & History Canal Cruise. De korting is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Telegraaf: kortingen tot wel 85%

Tijdens deze Telegraaf kortingsactie ontvang je tot wel 85% korting op diverse artikelen in het assortiment van de Telegraaf webshop. De kortingsactie is geldig tot en met 31 oktober 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

6 weekenden De Telegraaf voor 10 euro

Met deze kortingscode voor De Telegraaf ontvang je 6 weekenden (vrijdag en zaterdag) De Telegraaf voor maar 10 euro. Het abonnement stop automatisch en is dus puur om te kijken of een abonnement kan bevallen. De kortingscode is geldig tot en met 31 oktober 2012. Op vrijdag ontvang je het blad Vrouw gratis en op zaterdag gratis tabloid Weekeinde van 40 pagina’s.

De aanbieding is alleen geldig in Nederland en per huishouden is maar 1 proefabonnement toegestaan.