teakea logo

Teakea kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Teakea kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Teakea aanbiedingen

10% extra korting op alle marmeren waskommen bij Teakea

Met deze Teakea kortingscode ontvang je tijdelijk 10% extra korting op alle marmeren waskommen. De kortingscode is geldig tot en met 31 december 2013, dus profiteer snel van deze actie.

Teakea: 10% korting op je bestelling

Met deze Teakea kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op de website van Teakea. De kortingscode is geldig tot en met 21 november 2013, dus profiteer snel van deze actuele kortingscode en bestel je meubelen direct online.

Teakea: SALE met kortingen tot 50% op diverse meubels

Het is weer SALE bij Teakea en dat betekent kortingen tot wel 50% op diverse meubels. De kortingsactie is geldig tot en met 25 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij Teakea.

Teakea: 10% korting op alle tv- en audiomeubels

Met deze Teakea kortingscode ontvang je direct 10% korting op alle tv- en audiomeubels binnen het assortiment van Teakea. De kortingscode is geldig tot en met 31 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je tv meubel direct online.

Teakea: 7% korting bij bestellingen vanaf 200 euro

Met deze Teakea kortingscode ontvang je direct 7% korting bij bestellingen boven de 200 euro. De korting is geldig over het complete aankoopbedrag en de kortingscode is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer het hele jaar nog van deze kortingscode.

Teakea: 10% korting op het hele assortiment

Bij Teakea ontvang je nu 10% korting op het hele assortiment als je voor meer dan 500 euro aan producten besteld in de webshop. De kortingscode is geldig tot en met 30 september 2012, dus profiteer snel van deze hoge korting!