slipperwebshop logo

Slipperwebshop kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Slipperwebshop kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Slipperwebshop aanbiedingen

Slipperwebshop: SALE met kortingen tot 50%

Het is weer SALE bij Slipperwebshop en dit betekent dat de kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. De kortingsactie is geldig tot en met 28 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Slipperwebshop: 10% korting op alles

Met deze kortingscode van Slipperwebshop ontvang je direct 10% korting op je hele aankoopbedrag. De kortingscode is geldig tot en met 28 september 2012 en heeft een minimum orderbedrag van 50 euro, dus profiteer snel.

Slipperwebshop: 10% korting op alles

Tot en met 31 juli 2012 ontvang je met deze Slipperwebshop kortingscode direct 10% korting op alle producten in het assortiment van de website. Profiteer nu en loop de hele maand augustus nog met nieuwe slippers!

Slipperwebshop: 10% korting op alles boven de €50,-

Bij Slipperwebshop.nl ontvang je nu 10% korting bij bestellingen boven de 50 euro. Bestel je nieuwe zomerslippers op de website of ga voor de echte Havaianas voor een goede eerste indruk. De kortingscode is geldig tot en met 22 juli 2012.

Slipperwebshop: 15% korting op het hele assortiment

Slipperwebshop.nl heeft een kortingscode uitgegeven, waarmee je direct 15% korting op het hele assortiment ontvangt. Ben je op zoek naar een leuk paar slippers voor de zomer en wil je niet teveel uitgeven? Gebruik dan deze kortingscode, maar wees snel, want de korting is geldig tot en met 1 juli 2012