slimmerspelen logo

Slimmerspelen kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Slimmerspelen kortingscodes en aanbiedingen

Hoge kortingen in de SALE van SlimmerSpelen

Klik hier voor jouw aanbieding

Ontvang gratis de nieuwste Slimmerspelen aanbiedingen

Gratis cadeaubox (twv 17,95) bij iedere bestelling op Slimmer Spelen

Gratis emmer WK-klei bij bestellingen vanaf 75 euro bij Slimmerspelen

15% korting op buitenspeelgoed bij Slimmerspelen.nl

10% korting op alle koninklijke producten bij Slimmerspelen.nl

Met deze Slimmerspelen.nl kortingscode ontvang je tijdelijk 10% extra korting op alle koninklijke producten. De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2014.

5 euro korting op alles bij Slimmerspelen.nl

Met deze Slimmerspelen.nl kortingscode ontvang je tijdelijk 5 euro korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 17 april 2014.

10% korting op alle constructiematerialen bij SlimmerSpelen.nl

Met deze Slimmerspelen.nl kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op alle constructiematerialen. De kortingscode is geldig tot en met 2 februari 2014.

Tijdelijk 15% korting op K’NEX bij Slimmerspelen

Met deze Slimmerspelen.nl kortingscode ontvang je tijdelijk 15% korting op K’NEX bij de shop. De kortingscode is geldig tot en met 22 december 2013, dus profiteer snel van deze kortingscode.

10% korting op alle LEGO-sets bij Slimmer Spelen

Met deze Slimmer Spelen kortingscode profiteer je nu van 10% korting op alle LEGO-sets. De kortingscode is gelfdig tot en met 24 november 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

10% korting op KAPLA bij SlimmerSpelen

Met deze Slimmer Spelen kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op KAPLA speelgoed uit het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 30 november 2013.

Slimmerspelen: 15% korting op al het buitenspeelgoed

Met deze Slimmerspelen kortingscode ontvang je direct 15% korting op al het buitenspeelgoed uit het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 15 juli 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Slimmerspelen: 10% korting op het Kapla speelgoed

Met deze Slimmerspelen kortingscode ontvang je direct 10% korting op al het Kapla speelgoed uit het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 23 mei 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online met deze Slimmerspelen kortingscode.

Slimmerspelen: 10% korting op alle KNEX

Met deze Slimmerspelen kortingscode ontvang je direct 10% korting op alle KNEX. Deze kortingscode is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel dit speelgoed direct online.

Slimmerspelen: 10% korting op je bestellingen

Met deze Slimmerspelen kortingscode ontvang je direct 10% korting op je bestellingen. De kortingscode is geldig tot en met 21 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.