skala logo

Skala kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Skala kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Skala aanbiedingen

Skala kortingscode: Gratis gezichtsbruiner bij installatie van bestelling

Gratis gezichtsbruiner bij je bestelling met deze Skala actiecode

2 maanden gratis huren bij Skala

Met deze Skala kortingscode kun je tijdelijk 2 maanden gratis huren. De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2014.

Tijdelijk gratis Kenwood Keukenmachine bij installatie gehuurd apparaat bij Skala

Met deze actiecode van Skala ontvang je een gratis Kenwood Keukenmachine cadeau wanneer je een gehuurd apparaat laat installeren door Skala. De kortingscode is geldig tot en met 28 februari 2014.

Gratis smartphone bij installatie van gehuurd apparaat

Met deze Skala kortingscode ontvang je een gratis smartphone bij Skala installatie van een gehuurd apparaat. De kortingscode is geldig tot en met 31 januari 2014.

20% korting op alle producten bij Skala

Met deze Skala kortingscode ontvang je tijdelijk 20% korting op alle producten uit het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 30 november 2013, dus profiteer snel van deze actie!

2 maanden gratis apparaten huren

Met deze Skala.nl kortingscode kun je nu 2 maanden gratis huishoudelijke apparaten huren. De kortingscode is geldig tot en met 31 oktober 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

Skala: 2 maanden gratis elektronica huren

Met deze Skala kortingscode kun je 2 maanden gratis elektronica huren uit de shop. De kortingscode is geldig tot en met 31 juli 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en huur je elektronica direct online.