score logo

Score kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Score kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Score aanbiedingen

Score: SALE met hoge kortingen op kleding

Met deze SALE actie van Score ontvang je enorm hoge kortingen op kleding. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel direct je kleding online.

Score: preSALE met hoge kortingen op kleding

Met deze preSALE van Score.nl ontvang je hoge kortingen op kleding uit het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 15 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij Score.

Score: hoge kortingen op diverse jeans

Met deze Score actie ontvang je tijdelijk hoge kortingen op diverse jeans uit het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 15 mei 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je jeans direct online.

Score: hoge kortingen tijdens de SALE

Met deze SALE van Score ontvang je hoge kortingen op kleding, accessoires en schoenen. De kortingen zijn geldig tot en met 10 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Score: geen verzendkosten betalen voor je bestelling

Score heeft op dit moment een leuke actie, waarbij je geen verzendkosten betaalt voor je bestellingen. De kortingsactie is geldig tot en met 21 december 2012, dus profiteer snel en bestel voor de feestdagen nog snel online.

Score: gratis verzending op je bestellingen

Met deze Score actie betaal je geen verzendkosten op je bestellingen. De kortingsactie is geldig tot en met 2 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en laat je kleding gratis thuisbezorgen.

Score: Jeans Explosion met jeans vanaf 69,95 euro

Tijdens de Jeans Explosion van Score bestel je jeans vanaf 69,95 euro. Dit zijn de beste merken met een hoge korting. Bestel dus voor 30 november 2012 met een leuke korting een nieuwe jeans voor de winter.

Score: gratis sjaal/boxer bij aankoop van jeans/jas

Met deze aanbieding van Score ontvang je bij aankoop van een jeans of jas respectievelijk een gratis boxershort (ter waarde van 14,95 euro) of sjaal (ter waarde van 25 euro) cadeau. Deze actie is geldig tot en met 28 oktober 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding. De jassen en/of jeans mogen niet afgeprijsd zijn.

Score: geen verzendkosten

Betaal tot en met zondag 12 augustus 2012 geen verzendkosten op de website van Score en profiteer dus direct van een leuke korting als je nieuwe kleding bestelt.

Score: SALE met kortingen tot 70%

Het is opruiming bij Score en dit betekent kortingen tot wel 70%. De kortingsactie loopt tot en met 15 augustus 2012, dus profiteer direct en bestel je kleding online bij Score.

Score.nl: sale op grote merken

Bij Score is op dit moment een grote sale aan de gang, waardoor je grote kortingen ontvangt op verschillende soorten a-merken, zoals G-Star RAW, Diesel, PME Legend en Replay. Houd je van dit soort merken en wil je nog snel een aantal leuke kledingstukken aanschaffen voor de zomer? Profiteer dan snel van deze kortingsactie. De sale is actief tot en met 1 juli 2012.