scapino logo

Scapino kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Scapino kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Scapino aanbiedingen

Tijdelijke uitverkoop met kortingen tot 70% bij Scapino

Met deze uitverkoop bij Scapino ontvang je kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. De kortingsactie is geldig tot en met 15 januari 2014.

SALE met kortingen tot wel 70% bij Scapino

Met deze SALE van Scapino ontvang je tot wel 70% korting. De korting is geldig tot en met 20 december 2013, dus profiteer nu van deze actie.

50% korting op elk 2e artikel uit de wintersportcollectie bij Scapino

Met deze actie van Scapino ontvang je tijdelijk 50% korting op elk 2e artikel uit de wintersportcollectie. De kortingsactie is geldig tot en met 10 november 2013, dus ben er snel bij!

Scapino: 10% extra korting op de SALE

Met deze Scapino kortingscode ontvang je tijdelijk 10% extra korting op de SALE bij Scapino. De kortingscode is geldig tot en met 25 augustus 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je schoenen direct online bij Scapino.

Scapino: 20% korting op pumps

Met deze Scapino actie ontvang je direct 20% korting op pumps. De kortingsactie is geldig tot en met 14 april 2013, dus profiteer nu van deze aanbieding en bestel je pumps direct online. Deze actie is niet geldig in normale winkels.

Scapino: 20% korting op alle casual jassen

Met deze actie van Scapino ontvang je tot en met 17 maart 2013 direct 20% korting op alle casual jassen uit het assortiment van Scapino. Bestel direct online en profiteer nu van deze mooie korting.

Scapino: 20% korting op alle sneakers

Met deze Scapino actie ontvang je direct 20% korting op alle sneakers uit het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 14 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je sneakers direct online bij Scapino.

Scapino: 20% korting op dames- en herenkleding

Met deze actie van Scapino ontvang je tot en met donderdag 28 februari 2013 20% korting op dames- en herenkleding uit het assortiment. Profiteer daarom snel van deze aanbieding en bestel herenkleding en dameskleding met 20% korting op Scapino.nl.

Scapino: 50% korting op ieder 2e kindartikel

Het zijn de kindermeetweken bij Scapino en dat betekent dat je direct 50% korting op het 2e kinderartikel ontvangt. De kortingsactie is geldig tot en met 17 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct je kinderkleding online. De korting is niet geldig op de opruiming en niet op reeds afgeprijsde artikelen.

Scapino: 10% korting op damesschoenen

Met deze actie van Scapino ontvang je direct 10% korting op damesschoenen (m.u.v. sportschoenen, snowboots en schaatsen). De kortingsactie is geldig tot en met 3 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct je damesschoenen online. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Scapino: tot en met donderdag korting op schoenen

Met deze Scapino kortingsactie ontvang je tot en met donderdag 20% korting op schoenen. Zo ontvang je woensdag korting op herenschoenen en donderdag korting op meisjesschoenen. De kortingsactie is geldig tot en met 22 januari 2013.

Scapino: 25% korting op diverse sportartikelen

Met deze actie van Scapino ontvang je iedere dag van de week 25% korting op een bepaalde soort sportartikelen uit de shop van Scapino. De actie duurt tot en met zondag 13 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding. Maandag = Outdoor, dinsdag = Voetbal, woensdag = zwemmen, donderdag = zaalsport, vrijdag = fitness, zaterdag = running en zondag = skiƫn.

Scapino: tot maar liefst 70% korting tijdens de SALE

Tijdens de SALE van Scapino lopen kortingen op tot maar liefst 70%. De kortingsactie is geldig tot en met 30 december 2012, dus profiteer snel van deze hoge kortingen en bestel direct online.

Scapino: 2e paar kinderschoenen met 50% korting

Bij Scapino ontvang je nu het 2e paar kinderschoenen met 50% korting. De kortingsactie is geldig tot en met 9 september 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.