sawadee logo

Sawadee korting 2018

Profiteer gratis van actuele Sawadee kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Sawadee aanbiedingen

Sawadee: ontvang de temparatuur in euro’s

Sawadee heeft nu een originele actie, waarbij u het aantal graden qua temperatuur korting in euro’s krijgt bij het boeken van uw droomreis. De kortingsactie is geldig tot en met 31 juli 2013, dus profiteer snel van deze actie en boek je vakantie direct online bij Sawadee. Bekijk alle voorwaarden via onderstaande knop.

Sawadee: gratis reispakket t.w.v. 143 euro

Wanneer je nu een reis boekt naar Suriname (reis van de maand), ontvang je direct een gratis reispakket ter waarde van 143 euro. In dit pakket zitten diverse leuke en vooral handige producten. De korting is geldig tot en met 31 oktober 2012, dus profiteer snel.

Sawadee Werelddeal weken met kortingen tot 150 euro

Tijdens de Sawadee Werelddeal weken ontvang je kortingen tot wel 150 euro, dus profiteer van kortingen op verre reizen. Denk aan Kenia en Tanzania met 100 euro korting, of Japan of Antartica met 150 euro korting. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 30 september 2012 en zijn allemaal te bekijken via onderstaande knop.

Sawadee: gratis Reis vd Maand pakket bij Rondreis Cuba

Wanneer je nu een rondreis in Cuba boekt op de website van Sawadee, ontvang je een gratis Reis van de Maand pakket bij Sawadee. De kortingsactie is geldig tot en met 30 september 2012, dus profiteer snel. Het Reis van de Maand pakket bestaat uit een ‘Insight Guide Cuba’, ‘Salsa les in Havana’, ‘Catamarantocht bij Trinidad’ en een ‘eigen hardcover fotoalbum’. Profiteer nu!

Sawadee: minder aanbetalen op je verre reis

Normaal gesproken betaal je bij Sawadee 20% aan op je verre reis, maar met deze actie hoef je nog maar 20.13 euro aan te betalen. Wanneer je een reis in 2013 voor 31 augustus 2012 boekt, kun je profiteren van deze lagere aanbetalingskosten.

Sawadee: 250 euro KLM korting

Bij Sawadee profiteer je tot en met 10 juli 2012 (11 uur ’s ochtends) van 250 euro KLM korting op een 23-daagse reis door Peru. De korting is van toepassing op reizen met vetrek tussen 10 en 24 september of 8 oktober. Bekijk de korting en de prijzen van de reis via de knop hieronder.