saturn logo

Saturn korting 2018

Profiteer gratis van actuele Saturn kortingscodes en aanbiedingen

Hoge kortingen op elektronica bij Saturn

Klik hier voor jouw aanbieding

Ontvang gratis de nieuwste Saturn aanbiedingen

Hoge kortingen op elektronica bij Saturn

Met deze actie van Saturn ontvang je hoge kortingen op diverse elektronica, zoals laptops, tablets en nog veel meer. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2014.

Enorme korting op elektronica bij Saturn

Met deze Saturn kortingsactie ontvang je enorm hoge kortingen op elektronica. De kortingsactie is geldig tot en met 28 februari 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

Enorme kortingen op diverse artikelen bij Saturn

Met deze actie van Saturn ontvang je enorme kortingen op diverse artikelen bij Saturn. De kortingsactie is geldig tot en met 31 januari 2014, dus profiteer snel van deze actie.

Hoge kortingen op de beste aanbiedingen van 2013 bij Saturn

Met deze actie van Saturn ontvang je hoge kortingen op de beste aanbiedingen van Saturn in 2013. De kortingsactie is geldig tot en met 5 januari 2014, dus profiteer snel van deze actie.

Hoge kortingen tijdens Saturn Connect in de shop

Met de Saturn Connect actie ontvang je hoge kortingen op diverse elektronica die verbonden wordt met de nieuwste technologie. De kortingen zijn geldig tot en met 17 november 2013.

Hoge kortingen op de Saturn Weekdeals

Met deze Saturn Weekdeals ontvang je hoge kortingen op de mooiste elektronica. De weekdeals zijn geldig tot en met 31 oktober 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel je elektronica direct online.

Saturn Computerfestival met hoge kortingen op computers

Met deze Computerfestival actie van Saturn ontvang je hoge kortingen op diverse computerapparatuur. De actie is geldig tot en met 1 september 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online bij Saturn.

Saturn fotofestival met hoge kortingen op foto en video

Met het Saturn fotofestival ontvang je hoge kortingen op de categorie foto en video. De kortingsactie is geldig tot en met 14 juli 2013, dus profiteer snel van deze beste foto en video acties en bestel je nieuwe (video)camera direct op internet.

Saturn: hoge kortingen op smartphones en tablets

Met deze Saturn smartphone en tablet festival ontvang je hoge kortingen op smartphones en tablets uit het assortiment van Saturn. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Saturn: kortinge op alle car entertainment

Met deze Saturn kortingsactie ontvang je hoge kortingen op alle car entertainment (Car- Hifi • Portable DVD • Headphones • Navigatie). De kortingsactie is geldig tot en met 23 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Saturn: Tax free Paradis = geen BTW betalen

Met deze Tax free paradise actie van Saturn betaal je tot en met 2 juni 2013 geen BTW bij Saturn. Dit betekent enorm hoge kortingen op diverse producten. Bekijk deze producten via onderstaande knop en bestel met hoge korting bij Saturn.

Saturn: iedere dag de beste deal

Met de dagdeal van Saturn pak je iedere dag de beste deal! Dit is een doorlopende actie van Saturn, dus je kunt iedere dag op de site van Saturn kijken waar je nu korting op kunt pakken.

Saturn: hoge kortingen tijdens ‘Van Nederland, voor Nederland’

Tijdens deze actie van Saturn ‘Van Nederland, voor Nederland’ ontvang je korting op diverse artikelen die door consumenten op de Saturn Facebookpagina zijn samengesteld. De kortingsactie is geldig tot en met 3 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Saturn: tijdelijk geen verzendkosten op je bestelling

Bij Saturn betaal je tijdelijk geen verzendkosten op je bestellingen die je maakt in de shop van deze winkel. De actie is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel van de aanbieding en bestel direct online.

Saturn: hoge korting tijdens de ‘Iedere inch is geld waard’ actie

Met deze Saturn actie ‘Iedere inch is geld waard’ ontvang je hoge kortingen op een groot assortiment televisies. Deze kortingsactie is geldig tot en met 6 januari 2013, dus profiteer snel en bestel je televisie met korting bij Saturn.

Saturn: gratis verzending op je bestellingen

Met deze Saturn kortingsactie ontvang je de hele maand december gratis verzending op je bestellingen. Dus profiteer tijdens de feestdagen van deze actie en bestel voor 31 december 2012 op Saturn.nl.

Saturn: 15 euro korting bij iedere 100 euro

Bij Saturn loopt nu een leuke kortingsactie, waarbij je bij iedere 100 euro direct 15 euro korting krijgt. De actie is geldig op de verkoopprijs inclusief BTW (exclusief eventuele bijdragen) en geldig op televisies, hifi, computer, telecom, navigatie, klein huishoudelijk, witgoed, car hifi, foto/video en portable audio. Profiteer tot en met 2 december 2012 van deze hoge kortingen!

Saturn: hoge kortingen op Xbox 360, Kinect games en meer

Tijdens deze Saturn kortingsactie ontvang je hoge kortingen op de Xbox 260, Kinect games en nog veel meer entertainment bij Saturn. De kortingsactie loopt tot en met 25 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Saturn: tot 100 euro korting op heel veel Apple producten

Met deze Saturn kortingsactie ontvang je tot wel 100 euro korting op heel veel producten van Apple. Ben je op zoek naar een nieuwe iMac, MacBook Pro of MacBook Air, dan moet je zeker naar Saturn.nl gaan. Profiteer tot en met 29 oktober 2012 van deze geweldige aanbieding!

Saturn: Taxfree top 10 actie

Tijdens de Taxfree top 10 actie van Saturn profiteer je van hoge kortingen op diverse soorten elektronica. Profiteer tot en met 30 september 2012 van deze aanbiedingen.