petit-chic logo

Petit Chic kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Petit Chic kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Petit Chic aanbiedingen

Petit Chic kortingscode: 30% korting op de herfst/wintercollectie

Petit Chic kortingscode: 20% korting op jurkjes

Petit Chic kortingscode: 20% korting op de nieuwe collectie winterjassen

* niet geldig in combinatie met andere kortingscodes of op productaanvragen

Petit Chic kortingscode: 10% korting op de nieuwe collectie

* niet geldig op productaanvragen en i.c.m. andere kortingscodes

Petit Chic kortingscode voor 15% korting op schooltassen

30% korting op een groot deel van de nieuwe collectie bij Petit Chic

15% korting op Italiaanse leren schooltassen bij Petic Chic

Met deze Petit Chic kortingscode ontvang je tijdelijk 15% korting op Italiaanse leren schooltassen (en luiertassen). De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2014.

10% korting op Jarret Italiaanse kinderschoenen bij Petit Chic

Met deze Petit Chic kortingscode ontvang je direct 10% korting op Jarret Italiaanse kinderschoenen. De kortingscode is geldig tot en met 31 maart 2014.

Tijdelijk 20% preSALE korting bij Petic Chic

Met deze Petit Chic kortingscode ontvang je tijdelijk 20% korting op een groot gedeelte van de nieuwe collectie. De kortingscode is geldig tot en met 31 december 2013.

10% korting op de nieuwe herfst-winter ’13 collectie

Met deze Petit Chic kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op de nieuwe herfst-winter ’13 collectie. De kortingscode is geldig tot en met 3 november 2013.

Petit Chic: 20% korting op diverse items

Met deze Petit Chic kortingscode ontvang je tijdelijk 20% korting op de nieuwe items van Escudama (leren schooltassen), Pili Carrera (van de prinsessenjurkjes) en LEOCA Paris. De korting is niet geldig op afgeprijsde artikelen en cadeaucheques. De kortingscode is te gebruiken tot en met 31 augustus 2013.

Petit Chic: 20% korting op diverse merken

Met deze Petit Chic kortingscode ontvang je direct 20% korting op de nieuwe lente-zomer collectie van LEOCA Paris, La stupenderia, PAZ Rodríguez en Simonetta. De kortingscode is geldig tot en met 20 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Petit Chic: 10% korting op de nieuwe collectie

Met deze Petit Chic kortingscode ontvang je direct 10% korting op de nieuwe collectie van de shop. De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online. De kortingscode is eenmalig per bestelling te gebruiken en niet geldig op aanbiedingen.

Petit Chic: 10 euro korting op de uitverkoop bij bestellingen boven 100 euro

Met deze Petit Chic kortingscode ontvang je direct 10 euro extra korting op de uitverkoop bij bestellingen boven 100 euro. De kortingsactie is geldig tot en met 28 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je kinder- en babykleding direct online.

Petit Chic: 20% korting op kleding uit de winter- en herstcollectie

Met deze Petit Chic kortingscode ontvang je direct 20% korting op kleding uit de winter- en herfstcollectie. Ben je op zoek naar de leukste baby- en kinderkleding, bestel dan voor 31 december 2012 in de shop van Petit Chic.