personalgifts-nl logo

Personalgifts.nl kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Personalgifts.nl kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Personalgifts.nl aanbiedingen

2.50 euro korting op het kinderdagverblijfboekje bij Personal Gifts

25% korting op Vaderdagcadeaus bij Personalgifts

25% korting op alle moederdagcadeaus bij Personal Gifts

10 euro korting op het 2e boek of magazine bij Personal Gifts

Met deze Personal Gifts kortingscode ontvang je tijdelijk 10 euro korting op ieder 2e boek of magazine. De kortingscode is geldig tot en met 6 april 2014.

Tijdelijk 20% korting op boeken voor volwassenen bij Personal Gifts

Met deze Personal Gifts kortingscode ontvang je tijdelijk 20% korting op boeken voor volwassenen. De kortingscode is geldig tot en met 16 maart 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

15% korting op het hele assortiment van Personal Gifts

Met deze Personal Gifts kortingscode ontvang je tijdelijk 15% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 13 maart 2014.

2.50 euro korting op chocoboxen bij Personal Gifts

Met deze vouchercode van Personal Gifts ontvang je tijdelijk 2.50 euro korting op chocoboxen in het assortiment. De code is geldig tot en met 14 februari 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct een leuk Valentijnscadeau online.

Tijdelijk 14% korting op het hele assortiment van Personal Gifts

Tijdelijk 14% korting op het hele assortiment van Personal Gifts Met deze Personal Gifts kortingscode ontvang je tijdelijk 14% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 9 januari 2014, dus profiteer snel van deze kortingscode.

Personalgifts.nl: 15% korting op alle Vaderdagcadeaus

Met deze Personalgifts kortingscode ontvang je direct 15% korting op alle Vaderdagcadeaus. De kortingscode is geldig tot en met 16 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Personalgifts.nl: gratis zonneschermen twv 6.99 euro bij diverse bestellingen

Met deze actie van Personalgifts.nl ontvang je gratis zonneschermen twv 6.99 euro als je een gepersonaliseerd boek met jouw bezoeker’s kind/kleinkind in de hoofdrol besteld. De actie is geldig tot en met 31 mei 2013.

Personalgifts.nl: 5 euro korting op ‘Zeg het met Milka’

Met deze Personalgifts.nl kortingscode ontvang je direct 5 euro korting op de actie ‘Zeg het met Milka’. De kortingscode is geldig tot en met 13 mei 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen.

Personalgifts.nl: gratis verzending bij: Zeg het met Milka!

Met deze actie van Personalgifts.nl ontvang je gratis verzending op ‘Zeg het met Milka!’. De kortingsactie is geldig tot en met 21 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct een lekkere versnapering bij Personalgifts.nl en betaal geen verzendkosten.

Personalgifts.nl: 5 euro korting op de Milka ‘I love Valentijnsbox’

Met deze Personalgifts.nl kortingscode ontvang je direct 5 euro korting op de Milka ‘I love Valentijnsbox’. De kortingscode is geldig tot en met 13 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Personalgifts: DVD Dora, Diego en ik met 17.55 euro korting

Met deze Personalgifts actiecode ontvang je direct 17,55 euro korting op de DVD Dora, Diego en ik. De korting is geldig op deze DVD en zodoende wordt de DVD afgeprijsd van 27,50 euro naar 9,95 euro. Profiteer tot en met 30 september 2012 van deze aanbieding.