overvecht logo

Overvecht korting 2018

Profiteer gratis van actuele Overvecht kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Overvecht aanbiedingen

Overvecht: gratis je bestelling boven 150 euro thuisbezorgd

Met deze Overvecht actie worden je bestellingen boven 150 euro gratis thuisbezorgd. De kortingsactie is geldig tot en met 7 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je tuinartikelen direct online bij Overvecht.

Overvecht: 20% korting op tuinmeubelen of tuinsets

Met deze Overvecht kortingscode ontvang je direct 20% korting op tuinmeubelen en tuinsets in de webshop van Tuincentrum Overvecht. De kortingscode is geldig tot en met 17 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding!

Overvecht: 25% korting op diverse kerstartikelen

Met deze Overvecht kortingsactie ontvang je direct 25% korting op kunstkerstbomen, kerstdecoratie en kerstverlichting. De korting is geldig tot en met 26 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Overvecht: gratis verzending op alle bestellingen

Met deze Overvecht kortingsactie ontvang je gratis verzending op al je bestellingen in de shop van dit tuincentrum. De kortingsactie is geldig tot en met 26 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Overvecht: 15% korting op het hele kerstassortiment

Met deze Overvecht kortingscode ontvang je direct 15% korting op het hele kerstassortiment van de shop. De kortingsactie is geldig tot en met 24 oktober 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding. De leukste kerstartikelen bestel je op Overvecht.nl.

Overvecht: opruiming met hoge kortingen

Het is opruiming bij Overvecht en dit betekent hoge kortingen tot wel 70%, dus profiteer tot en met 15 augustus 2012 van deze kortingsactie en bestel direct een aantal mooie accessoires voor in de tuin.

Overvecht: gratis een 8″ Tablet bij luxe loungeset

Mocht je voor de komende zomerperiode nog een luxe loungeset willen aanschaffen, dan krijg je tot en met 28 juli 2012 een gratis een 8″ Tablet bij je aankoop cadeau. Het tablet is 299 euro waard, maar jij kunt deze gratis krijgen. Profiteer nu van deze aanbieding!

Gratis verzending bij Tuincentrum Overvecht

Tot en met 30 juni 2012 worden bestellingen boven 150 euro gratis thuisbezorgd als je besteld via de webshop van Tuincentrum Overvecht. De actie geldt op alle producten, dus ook op tuinmeubelen, barbecues et cetera. Wil je iets groots bestellen, profiteer dan nu en betaal geen verzendkosten als je voor meer dan 150 euro besteld.