ohra logo

OHRA korting 2018

Profiteer gratis van actuele OHRA kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste OHRA aanbiedingen

OHRA: tot wel 25% korting op je autopremie

Met deze actie van OHRA bespaar je tijdelijk tot wel 25% korting op je autopremie. De kortingsactie is geldig tot en met 31 augustus 2013, dus profiteer snel van deze actie en sluit direct online je autoverzekering af bij OHRA.

OHRA: 15% korting op alle reisverzekeringen

Met deze actie van OHRA ontvang je tijdelijk 15% korting op alle reisverzekeringen. De kortingsactie is geldig tot en met 31 juli 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en sluit je reisverzekering direct online af bij OHRA.

OHRA: 15% korting op je reisverzekering

Met deze OHRA actie ontvang je direct 15% korting op je reisverzekering. De actie is geldig op een doorlopende reisverzekering en de actie is geldig tot en met 28 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding.

OHRA autoverzekering: tijdelijk met 15% korting

Met deze aanbieding ontvang je nu tijdelijk 15% korting op je OHRA autoverzekering. De kortingsactie is geldig tot en met 31 oktober 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en sluit een goedkope autoverzekering bij OHRA af.

OHRA: Gratis huisdierfoto op canvas bij huisdierenverzekering

Sluit nu een huisdierenverzekering af bij OHRA en je ontvangt gratis de mooiste foto van je huisdier op een canvas doek cadeau. De kortingsactie loopt tot en met 31 augustus 2012, dus sluit voor deze datum een verzekering voor je huisdier af en ontvang een mooi aandenken aan je huisdier cadeau!

15% korting op doorlopende reisverzekering OHRA

Tot en met 1 september 2012 ontvang je bij OHRA 15% korting op je doorlopende reisverzekering. Ben je van plan om binnenkort op vakantie te gaan en wil je goed verzekerd op reis gaan, sluit dan nu een reisverzekering af bij OHRA en ontvang direct 15% korting op je verzekeringskosten.

Ga niet onverzekerd op vakantie en sluit nu een doorlopende reisverzekering af!