modern logo

Modern kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Modern kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Modern aanbiedingen

Tot wel 30% korting tijdens de Super Zotte Dagen van Modern.nl

Met deze Modern.nl kortingsactie ontvang je tot wel 30% korting op diverse artikelen in het assortiment van de shop. De kortingsactie is geldig tot en met 24 november 2013, dus profiteer snel van deze actie!

Modern: korting op een Beko wasmachine

Modern pakt deze week uit met een leuke korting op een Beko wasmachine. De kortingsactie duurt tot en met 17 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Modern: Canon PIXMA printer met 20 euro korting

De Modern weekknaller is deze week de Canon PIXMA printer met 20 euro korting, waardoor je nog maar 85 euro betaalt voor de goede (draadloze) printer. Bestel tot en met 10 december 2012 met een mooie korting.

Modern.nl: bijna 35 euro korting op een Logitech Harmony afstandsbediening

Deze week bij Modern.nl is de Logitech Harmony afstandsbediening in de aanbieding. De korting is geldig tot en met 3 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding. Je betaalt niet 49,95 euro, maar slechts 15 euro, dus profiteer nu!

Modern: 10 euro korting op een Sony hoofdtelefoon

De weekknaller van Modern is deze week een mooie korting van 10 euro op een Sony hoofdtelefoon. Dit betekent dat je niet 19,95 euro betaalt, maar 9,95. Profiteer tot en met 28 november 2012 van deze aanbieding.

Modern: kortingen tot wel 60% tijdens de Superzotte Dagen

Tijdens de Modern Superzotte Dagen lopen de kortingen op tot wel 60%. Dit betekent heel veel voordeel op een groot aantal producten uit het assortiment van Modern.nl. De kortingsactie is geldig tot en met 2 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Modern: De Android Tablet 4.0 voor slechts 225 euro

Deze Modern weekknaller is de Android Tablet 4.0 met 16GB geheugen en een 9.7 inch scherm. Het tablet heeft een camera voor en achter. En je betaalt deze week maar 225 euro, dus profiteer tot en met 11 november 2012 van deze aanbieding.

Modern: korting tijdens de Witgoed Inruilweken

Tijdens de Witgoed Inruilweken ontvang je hoge kortingen als je je oude witgoedapparaat inlevert bij Modern.nl. De kortingsactie gaat door tot en met 31 oktober 2012, dus profiteer van deze goede actie en ontvang een hoge korting als je je oude witgoed inlevert! Je ontvangt vervolgens een kortingscode per e-mail.

Modern: 15% korting op Samsung wasmachines en wasdrogers

Met deze Modern.nl kortingscode ontvang je direct 15% korting op alle Samsung wasmachines en wasdrogers. De kortingscode is geldig tot en met 5 september 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.