loi logo

LOI aanbiedingen 2018

Profiteer gratis van actuele LOI kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste LOI aanbiedingen

Gratis Samsung Galaxy Tab3 bij HBO Bacheloropleiding van LOI

Met deze actie van de LOI ontvang je tijdelijk een gratis Samsung Galaxy Tab3 bij inschrijving op een HBO Bacheloropleiding. De actie is geldig tot en met 31 maart 2014, dus profiteer nu van deze actie!

Gratis Samsung tablet bij HBO-bachelor thuisstudie inschrijving bij LOI.nl

Met deze actie van LOI.nl ontvang je een 10 inch Samsung Galaxy Tab 2 bij inschrijving voor een volledige HBO-bachelor thuisstudie. De kortingsactie is geldig tot en met 23 november 2013.

LOI: gratis Bol.com cadeaukaart bij je opleiding

Met deze LOI actie ontvang je een gratis Bol.com cadeaukaart bij het starten van je opleiding. De actie is geldig tot en met 12 mei 2013 en niet geldig op HBO bacheloropleidingen (daar profiteer je van de Samsung Tablet actie).

LOI: gratis Samsung Galaxy Tab 2 bij HBO bacheloropleding

Begin nu een volledige HBO Bacheloropleding bij LOI en ontvang gratis een Samsung Galaxy Tab 2 (7.0). Wanneer je een overige opleiding wilt volgen, kun je voor 99 euro bijbetaling ook een Samsung Galaxy Tab 2 ontvangen. De kortingsactie is geldig tot en met 1 februari 2013, dus profiteer snel.

LOI.nl: win een studiebeurs t.w.v. 2000 euro

Win nu een studiebeurs ter waarde van 2000 euro bij Loi.nl. Je maakt kans op de studiebeurs als je voor 24 september 2012 een gratis klassikale studiegids aanvraagt. Wacht niet langer en vraag de studiegids direct aan op Loi.nl.