lexa logo

Lexa korting 2018

Profiteer gratis van actuele Lexa kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Lexa aanbiedingen

3 dagen gratis full membership bij LEXA

3 dagen gratis full-membership bij Lexa

* alleen voor nieuwe leden van Lexa

3 dagen gratis full membership uitproberen bij Lexa

Met deze Liefde voor de Lente Deals actie ontvang je 3 dagen gratis full membership bij inschrijving op Lexa. Schrijf je in tot en met 14 april 2014 om te profiteren.

3 dagen gratis full membership bij Lexa

Met deze actie van Lexa.nl ontvang je tijdelijk 3 dagen gratis full membership. De kortingsactie is geldig tot en met 17 februari 2014, dus profiteer snel en schrijf je nu in bij Lexa.

Tijdelijk 3 dagen gratis full-membership bij LEXA

Met deze LEXA actie ontvang je tijdelijk 3 dagen gratis full membership. De kortingsactie is geldig tot en met 28 januari 2014, dus profiteer snel van deze actie en schrijf je nu in bij LEXA.

Tijdelijk 3 dagen gratis full-membership bij Lexa

Met deze actie van Lexa.nl ontvang je tijdelijk 3 dagen gratis full-membership. De kortingsactie is geldig tot en met 15 januari 2014, dus profiteer snel van deze actie en probeer Lexa direct online.

Lexa: 3 dagen gratis full membership

Registreer je nu bij Lexa en ontvang direct 3 dagen gratis full membership. Let wel op, want deze actie is geldig tot en met 12 september 2013, dus je moet er snel bij zijn om te profiteren van deze actie.

Lexa: 1 dag gratis full membership

Met deze actie van Lexa ontvang je 1 dag gratis full membership bij registratie op de site. De kortingsactie is geldig tot en met 27 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en registreer je nu direct online.

Lexa: 24 uur gratis full membership

Met deze Valentijnsdag actie van Lexa ontvang je 24 uur gratis full membership als je je via onderstaande knop inschrijft op de datingsite. De kortingsactie is geldig tot en met 14 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en schrijf je nu in op de datingsite.

Lexa: 3 dagen gratis full membership

Met deze geweldige actie van Lexa ontvang je 3 dagen gratis full membership. De kortingsactie is geldig tot en met 10 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en schrijf je nu in op de site van Lexa.

Lexa Date Days: 3 dagen gratis full membership

De Lexa Date Days zijn weer aangebroken en dit betekent dat je als nieuw lid direct 3 dagen lang gratis kunt profiteren van het full membership op Lexa.nl. De kortingsactie loopt van 4 tot en met 10 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en vind een leuke date op de website van Lexa.

Lexa: 3 maanden gratis full membership

Met deze Lexa kortingsactie ontvang je 3 maanden lang gratis full membership. Deze kortingsactie is geldig tot en met 16 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en ga direct op zoek naar een leuke date.