kpn-com logo

KPN.com kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele KPN.com kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste KPN.com aanbiedingen

6 maanden 50% korting op KPN Back-Up Online

Met deze actie van KPN ontvang je 6 maanden lang 50% korting op KPN Back-Up Online. De actie is gledig tot en met 30 april 2014.

Tijdelijk 6 maanden 50% korting op domeinnaam, website en e-mail

Met deze KPN.com kortingscode ontvang je tijdelijk 6 maanden 50% korting (€ 4,48 ipv € 8,95) op Mijn Bedrijf Online (domeinnaam, website en e-mail in één pakket). De kortingscode is geldig tot en met 31 oktober 2013, dus profiteer nu van deze actie.

KPN.com: 3 maanden 50% korting op Mijn Bedrijf Online

Met deze KPN.com kortingscode ontvang je tijdelijk de eerste 3 maanden 50% korting op Mijn Bedrijf Online. De kortingscode is geldig tot en met 31 augustus 2013, dus profiteer snel van deze kortingscode en bestel direct Mijn Bedrijf Online, met domeinnaam, website en e-mail in 1 nu 3 maanden voor € 4,48 ipv € 8,95.

KPN.com: 3 maanden korting op Alles-in-één

Met deze KPN.com Alles-in-één actie ontvang je tijdelijk 3 maanden korting op je abonnement. Het gaat hier om het Alles-in-één Standaard pakket met Internet, Bellen en TV van KPN (+ Gratis Spotify Permium + Gratis 2 HD tv-ontvangers + Gratis Opnemen Pakket). De actie is geldig tot en met 31 juli 2013.

KPN.com: 3 maanden alles-in-een voor maar 35 euro

Met deze KPN.com actie ontvang je 3 maanden alles-in-een voor maar 35 euro. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online en profiteer 3 maanden gratis van alles-in-een.

KPN.com: 2 maanden gratis HBO bij een alles-in-1 pakket

Met deze KPN.com kortingsactie ontvang je direct 2 maanden gratis HBO bij aanschaf van een alles-in-1 pakket van KPN. De kortingsactie is geldig tot en met 15 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel alles-in-1 direct online.

KPN.com: 0,28 euro per maand voor je eigen domeinnaam

KPN.com heeft nu een actie waar je nu maar 0.28 euro per maand betaalt voor je eigen domeinnaam. Wil je met je bedrijf een eigen domeinnaam registeren, profiteer dan tot en met 31 maart 2013 van deze aanbieding. Lees de voorwaarden via onderstaande knop.

KPN.com: Backup Online met 50% korting

Wil je nooit meer je bestanden kwijtraken? Dan is er nu KPN Backup Online om deze zorgen weg te nemen. Bestel nu met 50% korting en raak je bestanden nooit meer kwijt. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel.

KPN.com: 6 maanden gratis TV kijken (gratis monteur)

Bij KPN.com loopt dit weekend een actie, waarmee je 6 maanden gratis kunt TV kijken. Het pakket wordt geleverd met een gratis monteur en deze actie is geldig tot en met 9 december 2012, dus profiteer snel.

KPN.com: eerste 9 maanden 35 euro korting op de Samsung Galaxy S3

Met deze KPN.com kortingsactie ontvang je direct de eerste 9 maanden 35 euro korting op de Samsung Galaxy S3. Je abonnementskosten zijn de eerste 9 maanden 25 euro per maand, daarna 60. De korting is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer nu. Let wel op dat dit om een leasetoestel gaat.

KPN.com: Alles-in-één Standaard met hoge korting

Met deze Alles-in-één Standaard korting van KPN ontvang je een leuke korting op dit pakket en krijg je er een gratis monteur bij. Deze korting is geldig tot en met 30 november 2012, dus profiteer snel.

KPN.com: Goeie Deals XL

De Goeie Deals XL zijn nu beschikbaar bij KPN.com en dit betekent hoge kortingen op de nieuwste toestellen en abonnementen. Je betaalt nu namelijk maar 25 euro per maand op toestellen als de iPhone 5 en de Samsung Galaxy S3. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2012.

KPN.com: 3 maanden Alles-in-1 voor 35 euro / maand

Met deze KPN.com kortingsactie betaal je de eerste 3 maanden 35 euro per maand voor Alles-in-1 en ontvang je een gratis monteur om alles te installeren. De kortingsactie is geldig tot en met 30 september 2012.

KPN: Mijn Bedrijf Online nu 6 maanden gratis

Bij KPN.com is het Mijn Bedrijf Online pakket nu de eerste 6 maanden gratis. Wil je met je bedrijf online zijn en gebruik kunnen maken van website, e-mail en een domeinnaam, bestel dan nu Mijn Bedrijf Online en ontvang de eerste 6 maanden gratis. De kortingsactie is geldig tot en met 15 augustus 2012.