klein-en-fijn logo

Klein en Fijn kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Klein en Fijn kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Klein en Fijn aanbiedingen

Klein en Fijn actiecode: gratis nachtlampje Konijntje bij bestellingen vanaf 60 euro

Klein en Fijn kortingscode: 10% korting op alle (nacht)lampjes

Klein en Fijn kortingscode: gratis verzending op bestellingen vanaf 35 euro

15% korting op behang met deze Klein & Fijn kortingscode

10% korting op alle muurstickers bij Klein en Fijn

Tijdelijk 15% korting op alle DecoDeco muurstickers bij kleinenfijn.nl

Met deze Kleinenfijn.nl kortingscode ontvang je tijdelijk 15% korting op alle muurstickers van DecoDeco. De kortingscode is geldig tot en met 28 februari 2014.

Tijdelijk 20% korting op alle muurstickers van DecoDeco bij Klein en Fijn

Met deze Klein en Fijn kortingscode ontvang je tijdelijk 20% korting op alle muurstickers van het merk DecoDeco. De kortingscode is geldig tot en met 30 november 2013, dus profiteer snel van deze kortingscode.

Bespaar nu 7.50 euro op DecoDeco muurstickers

Met deze Klein & Fijn kortingscode bespaar je tijdelijk 7.50 euro op DecoDeco muurstickers. De kortingscode is geldig tot en met 29 september 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel nu online. Niet geldig op reeds geplaatste bestellingen en niet te combineren met andere acties.

Klein en Fijn: 10% korting op alle DecoDeco muurstickers

Met deze Klein en Fijn kortingscode ontvang je direct 10% korting op alle DecoDeco muurstickers uit het assortiment van de shop. De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Klein en Fijn: 10% korting op de hele collectie

Met deze Klein en Fijn kortingscode ontvang je direct 10% korting op de hele collectie van deze shop. De korting is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Klein en Fijn: 10 euro korting op de hele collectie

Bij bestellingen van meer dan 100 euro ontvang je direct 10 euro korting op de hele collectie. De kortingscode is geldig tot en met 30 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Klein en Fijn: gratis verzending op alles

Met deze Klein & Fijn actiecode ontvang je gratis verzending op alle aankopen in de shop. Bestel dus nu met deze leuke aanbieding en laat je aankopen gratis thuisbezorgen tot en met 31 oktober 2012.