intertoys logo

Intertoys kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Intertoys kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Intertoys aanbiedingen

Gratis verzending op bestellingen vanaf 20 euro bij Intertoys

Gratis verzending op bestellingen vanaf 15 euro bij Intertoys

* de actie is niet geldig op speelhuizen, glijbanen, zandbakken, accuvoertuigen en trampolines

Tijdelijk gratis verzending op bestellingen vanaf 15 euro bij Intertoys

Met deze actie van Intertoys ontvang je tijdelijk gratis verzending op bestellingen vanaf 15 euro. De actie is geldig tot en met 6 april 2014.

Tijdelijk gratis verzending op bestellingen vanaf 25 euro bij Intertoys

Met deze actie van Intertoys ontvang je tijdelijk gratis verzending op bestellingen vanaf 15 euro. De kortingsactie is geldig tot en met 24 december 2013, dus profiteer snel van deze actie.

15% korting op 2 artikelen uit het assortiment van Intertoys

Met deze Intertoys kortingsactie ontvang je tijdelijk 15% korting op 2 artikelen uit het assortiment speelgoed, gifts & bijjoux en games. Of 10% korting op 1 artikel, zoals spelcomputers, tablets, audiospelers, en overige hardware. De kortingen worden berekend bij het toevoegen van een artikel aan je winkelmandje. De korting is niet geldig op boeken, andere aanbiedingen als bonartikelen en games die nog niet verschenen zijn. Profiteer tot en met 17 november 2013.

Intertoys: 12 dagen lang een spectaculaire aanbieding

Vanaf vandaag is er bij Intertoys iedere dag, gedurende 12 dagen lang, een spectaculaire aanbieding beschikbaar bij Intertoys. De kortingsactie is geldig tot en met 14 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding. Daarbij rekent Intertoys geen verzendkosten en is terugsturen gratis.

Intertoys: kortingen tot wel 15%

Met deze Intertoys aanbieding ontvang je kortingen tot wel 15% op het hele assortiment (uitgezonderd Apple producten, boeken en giftcards) en 10% korting op gameshardware (spelconsoles). Bespaar dus veel geld en profiteer tot en met 11 november 2012 van deze aanbieding.

Intertoys: 25% korting op alle Duplo

Met deze Intertoys kortingsactie ontvang je direct 25% korting op Duplo uit het assortiment van Intertoys. De kortingsactie is geldig tot en met 31 oktober 2012, dus profiteer snel.