intercity logo

Intercity kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Intercity kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Intercity aanbiedingen

5% korting op het hele assortiment van Intercity Online

Met deze Intercity Online kortingscode ontvang je tijdelijk 5% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 2 juli 2014, dus profiteer snel van deze kortingscode.

Tot wel 30% korting bij Intercity

Het is tijd voor stapelkorting en dat betekent dat je tot wel 30% korting op je bestellingen ontvangt bij Intercity. Zo krijg je 10% korting op 1 producten, 20% korting op 2 producten en bij 3 of meer artikelen ontvang je 30% korting. De actie is geldig tot en met 26 december 2013.

Tijdelijk het 2e artikel graits bij Intercity

Met deze Intercity kortingsactie ontvang je tijdelijk het 2e artikel gratis bij bestellingen in de shop. De kortingsactie is geldig tot en met 15 december 2013 en geldig op de hele collectie, maar niet in combinatie met andere acties.

Intercity: 10% korting op de hele damescollectie

Met deze Intercity kortingscode ontvang je direct 10% korting op de hele damescollectie. De kortingscode is geldig tot en met 1 november 2013, dus profiteer snel van deze kortingscode en bestel je kleding direct online.

Intercity: tot wel 30% korting op je bestelling

Met deze Intercity kortingsactie ontvang je tot wel 30% korting op je bestelling bij Intercity. De kortingsactie is geldig tot en met 15 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je kleding direct online.

Intercity: 10% korting op het hele assortiment

Met deze Intercity kortingscode ontvang je direct 10% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 28 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je kleding direct online.

Intercity: 70% korting op de hele wintercollectie

Met deze Intercity kortingsactie ontvang je direct 70% korting op de hele wintercollectie. Dit betekent echt heel veel korting op de mooiste en leukste dameskleding. Bestel voor 28 februari 2013 om te profiteren van deze aanbieding.

Intercity: 25% korting op de hele collectie

Met deze Intercity kortingscode ontvang je direct 25% korting op alles in de shop. De kortingscode is geldig tot en met 30 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Intercity: 20% korting op de hele collectie

Met deze Intercity kortingscode ontvang je direct 20% korting op de hele collectie in de shop van Intercity. De kortingscode is alleen geldig op 29 september 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.