ikenik logo

IKenIK kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele IKenIK kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste IKenIK aanbiedingen

Gratis verzending bij IKenIK vanaf 50 euro

* verzending binnen NEderland, Belgie en Duitsland.

IKenIK met gratis verzending op Little Dutch producten

IKenIK kortingscode: 15% korting op woonartikelen

* geldig op meubilair, accessoires, behang en muurstickers
* het merk Koeka en reeds lopende kortingen uitgesloten van de actie

IKenIK kortingscode: 15% korting op bijna alles

* niet geldig op Koeka, Baby’s Only en lopende acties

IKenIK kortingscode: 15% korting op het hele assortiment

50% korting op het hele Koeka assortiment van IKenIK

Gratis verzending op de back2school artikelen bij IKenIK

50% korting op Lief! kinderkleding bij IKenIK

10% korting op het hele assortiment van IKenIK

* niet geldig op het merk Koeka

Gratis verzending op Colorique bij IkenIK

10% korting op het hele assortiment van IKenIK

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2014.

Tijdelijk 15% korting op het hele assortiment bij IKenIK

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tijdelijk 15% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 4 mei 2014.

15% korting op behang bij IKenIK

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tijdelijk 15% korting op behang. De kortingscode is geldig tot en met 15 april 2014.

15 euro korting op meubels vanaf 75 euro bij IKenIK

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tijdelijk 15 euro korting op meubels vanaf 75 euro bij IKenIK. De kortingscode is geldig tot en met 24 maart 2014, dus profiteer snel van deze actie.

Tijdelijk 15% korting op het hele assortiment van IKenIK

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tijdelijk 15% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 23 februari 2014 en niet geldig op het merk Koeka, dus profiteer snel van deze kortingscode.

Tijdelijk 13% korting op het hele assortiment van IKenIK

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tijdelijk 13% korting op het hele assortiment van IKenIK (behalve aanbiedingen/acties), dus profiteer tot en met 6 januari 2014 van deze kortingscode.

10 euro korting op behang en muurstickers bij IKenIK

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tijdelijk 10 euro korting op behang en muurstickers van IKenIK. De kortingscode is geldig tot en met 31 januari 2014.

Tijdelijk 10% korting bij IKenIK

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op bestellingen vanaf 50 euro. De kortingscode is geldig tot en met 12 januari 2014. De actiecode is eenmalig te gebruiken.

20% korting op alle cadeaubonnen van IKenIK

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tijdelijk 20% korting op alle cadeaubonnen uit het assortiment van IKenIK. De kortingscode is geldig tot en met 31 december 2013, dus profiteer snel en bestel deze cadeaubonnen direct online.

IKenIK: 15% korting op behang en muurstickers

Met deze kortingscode van IKenIK ontvang je tijdelijk 15% korting op al het behang en muurstickers in het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 30 september 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online bij IKenIK!

IKenIK: 15% korting op back2school artikelen

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tijdelijk 15% korting op de back2school artikelen uit het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 31 augustus 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

IKenIK: 15% korting op back2school artikelen

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je direct 15% korting op alle back2school artikelen uit het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 5 augustus 2013, dus profiteer snel van deze korting.

IKenIK: 13% korting op het hele assortiment

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je direct 13% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij IKenIK.

IKenIK: 25% korting op alle Lief! meubilair

Met deze IKenIK kortingsactie ontvang je direct 25% korting op alle Lief! meubilair uit de collectie. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juli 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel direct online.

IKenIK: 15% korting op het hele assortiment

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je direct 15% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 12 mei 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij IKenIK. De korting is niet geldig op het merk Koeka en lopende acties

IKenIK: 10% korting op het hele assortiment

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je direct 10% korting op het hele assortiment (uitgezonderd het merk Koeka). De kortingscode is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

IKenIK: tot wel 13% korting op het hele assortiment

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je tot wel 13% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 2 mei 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online. Let op: de korting wordt iedere week een half procent minder.

IKenIK: 13% korting op het hele assortiment

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je direct 13% korting op het hele assortiment van deze shop. De kortingscode is geldig tot en met 31 januari 2013, dus profiteer snel en bestel direct met 13% korting op de site van IKenIk!

IKenIK: 10% korting op het hele assortiment

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je direct 10% korting op de hele collectie. Profiteer tot en met 31 december 2012 van deze leuke kortingscode en bestel direct online.

IKenIK: 10% korting op behang en muurstickers

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je direct 10% korting op al het behang en de muurstickers in de shop. De kortingscode is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

IKenIK: gratis verzending van je bestelling

Tijdens deze actieperiode krijg je je bestellingen gratis thuisbezorgd bij IKenIK. De actie is geldig tot en met 5 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

IKenIK: 12.5% korting op alle cadeaus

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je direct 12.% korting op alle cadeaus uit de cadeaushop van deze webshop. De cadeaushop is gemaakt om de leukste cadeaus op een rij te zetten. De kortingscode is geldig tot en met 31 oktober 2012, dus profiteer snel.

IKenIK: 5 euro korting bij bestellingen vanaf 25 euro

Met deze IKenIK kortingsscode krijg je direct 5 euro korting bij bestellingen van meer dan 25 euro in de shop van IKenIK. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 september 2012, dus profiteer de hele maand september nog van deze aanbieding.

IKenIK: 5 euro shoptegoed bij bestellingen vanaf 25 euro

Met deze IKenIK kortingscode ontvang je direct 5 euro shoptegoed bij bestellingen vanaf 25 euro. De kortingscode is geldig tot en met 30 september 2012, dus profiteer snel.

IKenIK actiecode voor gratis verzending

Met deze IKenIK actiecode ontvang je gratis verzending op al je bestellingen. Wil je dus wat nieuws bestellen op de website van IKenIK, gebruik dan deze actiecode en betaal geen verzendkosten. Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2012.

IKenIK: 12% korting op zomer musthaves

Bij IKenIK ontvang je nu direct 12% korting op alle musthaves van deze zomer. Denk aan vakantietips en andere vakantieartikelen. De kortingscode is geldig tot en met 31 juli 2012, dus profiteer nog 7 dagen!

IKenIK promotiecode: 12% korting op alles

Met deze IKenIK promotiecode ontvang je tijdens het Europees Kampioenschap 12% korting op alles. Bestel je producten nu met een aantrekkelijke korting en profiteer tot en met 1 juli 2012 van deze aanbieding.