icentre logo

iCentre kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele iCentre kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste iCentre aanbiedingen

iCentre: 50% korting op een RAM geheugen upgrade van je iMac, MacBook Pro of Mac mini

Bestel nu een iMac, MacBook Pro of Mac mini en profiteer van 50% korting op een RAM geheugen upgrade van je Mac. De kortingsactie is geldig tot en met 3 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je iMac, MacBook Pro of Mac mini direct online en bestel een upgrade van het RAM geheugen met 50% korting.

iCentre: 10% korting op Beats by Dr. Dre Solo HD

Met deze actie van iCentre ontvang je direct 10% korting op Beats by Dr. Dre Solo HD koptelefoon. De kortingsactie is geldig tot en met 31 december 2012, dus ga het nieuwe jaar in met een prachtige koptelefoon die je favoriete muziek nog beter doet klinken.

iCentre: 171 euro korting op de MacBook Pro

Met deze iCentre kortingscode ontvang je direct 171 euro korting op de MacBook Pro 13″ 2,5 GHz. Je betaalt dus geen 1270 euro, maar 1099 euro. Dit is een actie die je niet kunt laten lopen. De kortingscode is geldig tot en met 24 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

iCentre: 2 iTunes kaarten van 25 euro voor 40 euro

Bij aankoop van 2 iTunes kaarten van 25 euro, ontvang je direct een korting van 10 euro. De kortingsactie is geldig tot en met 2 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

iCentre: 9% studentenkorting op Macs

Tijdens deze iCentre aanbieding profiteren studenten tot en met 30 september 2012 van 9% studentenkorting op Macs uit het assortiment van iCentre. Profiteer daarom snel van deze aanbieding om een hoge korting. Bekijk alle voorwaarden via onderstaande knop op de site van iCentre.

iCentre: 20% korting op accessoires

Bij iCentre ontvang je nu 20% korting op een groot aantal accessoires in de webwinkel. Denk aan hoesjes, laptoptassen, koptelefoons, externe harde schijven en tekentablets en nog veel meer. De kortingsactie geldt tot en met 15 juli 2012, dus profiteer snel van deze aanbiedingen.