iberostar logo

Iberostar kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Iberostar kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Iberostar aanbiedingen

10% korting op hotels in Spanje

Met deze Iberostar kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op hotels in Spanje en omringende Mediterraanse landen. De kortingscode is geldig tot en met 31 oktober 2013.

Iberostar: 50 euro korting op hotels in Spanje

Met deze Iberostar kortingscode ontvang je direct 50 euro korting op hotels in Spanje. De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online. Boek je hotel in Spanje nu online. Minimaal verblijf is 5 dagen en verblijf is mei en juni 2013.

Iberostar: 15% korting op je hotel

Met deze Iberostar kortingscode ontvang je direct 15% korting op je hotel, wat betekent dat je een stuk goedkoper op vakantie kunt gaan. De korting is geldig tot en met 27 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en boek direct je hotel online. Minimaal verblijf is 3 dagen en de bestemmingen Carribean, Italie & Tunesië komen niet in aanmerking voor deze aanbieding.

Iberostar: 25 euro korting op hotels in Spanje en de Méditerranée

Met deze Iberostar kortingscode ontvang je direct 25% korting op alle hotels in Spanje en de Méditerranée. Boek voor 31 december 2012 een verblijf in een mooi hotel (verblijfperiode moet voor 31 januari 2012 plaatsvinden) met een leuke korting. Het minimale verblijf is 2 dagen en de schoolvakanties zijn uitgesloten.

Iberostar: 75 euro korting op hotels in Spanje

Met deze Iberostar kortingscode ontvang je direct 75 euro korting op hotels in Spanje en het gebied van de Middellandse Zee. De kortingscode is geldig bij boekingen die voor 31 oktober 2012 worden gemaakt en het verblijf in september, oktober of november is met een minimum aantal nachten van 5.

Iberostar: 10% korting op 3 nachten Iberostar hotels

Met deze Iberostar kortingscode ontvang je direct 10% korting op 3 nachten in een Iberostar hotel in Spanje of de Mediterranee. De kortingscode is geldig op boekingen die voor 30 november 2012 worden gemaakt en reizen die plaatsvinden in oktober of november 2012. Profiteer dus snel.

Iberostar: gratis verblijf voor kinderen

Bij Iberostar betaal je met deze aanbieding niet voor het verblijf van je kinderen. De kortingsactie is geldig tot en met 31 augustus 2012, dus profiteer snel. Bekijk alle actievoorwaarden op de website van Iberostar, voordat je boekt!