hm logo

H&M kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele H&M kortingscodes en aanbiedingen

Hoge kortingen in de SALE van H&M

Klik hier voor jouw aanbieding

Ontvang gratis de nieuwste H&M aanbiedingen

H&M kortingscode: 10% korting op het hele assortiment bij minimaal bestelbedrag van 7 euro

* niet geldig in fysieke winkels
* niet geldig op aanbiedingen, designer-samenwerkingen en andere exclusieve collecties

H&M kortingscode voor 10% korting op de hele collectie

* minimaal bestelbedrag is 7 euro (na aftrek kortingen)
* niet geldig in combinatie met andere kortingen
* niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen

10% korting en gratis verzending bij H&M

* niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen
* niet met andere kortingscodes te combineren
* minimaal bestelbedrag is 7 euro na aftrek van kortingen
* niet geldig op designer collectie en niet in de fysieke winkels

Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro bij H&M

Met deze H&M kortingscode ontvang je tijdelijk gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 euro. De kortingscode is geldig tot en met 30 maart 2014.

Tijdelijk 10% korting op bestellingen bij H&M

Met deze H&M kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting (en gratis verzending) op bestellingen vanaf 7 euro. De kortingscode is geldig tot en met 2 maart 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online. De code is niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.

Enorme kortingen in de SALE van H&M

Met deze SALE van H&M ontvang je enorme kortingen op kleding en accessoires. De actie is geldig tot en met 28 februari 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

10% korting op het hele assortiment van H&M

Met deze H&M kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op het hele assortiment van H&M. De kortingscode is geldig tot en met 29 januari 2014 en niet geldig in combinatie van andere codes en aanbiedingen. Alleen te gebruiken op hm.com en bij een minimaal bestelbedrag van 7 euro.

Tijdelijk gratis verzending op je bestelling bij H&M

Met deze H&M kortingscode ontvang je tijdelijk gratis verzending op je bestelling van H&M. De kortingscode is geldig tot en met 19 januari 2014, dus profiteer snel en bestel je kleding direct online bij H&M.

10% korting op het hele assortiment

Met deze H&M kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op het hele assortiment van H&M. De kortingscode is geldig tot en met 13 oktober 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel je kleding en woonaccessoires direct online bij H&M! Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen en de minimale bestelwaarde is 7 euro.

25% korting op 1 artikel naar keuze

Met deze H&M kortingscode ontvang je tijdelijk 25% korting op 1 artikel naar keuze uit het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 27 september 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online!

* Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties
* Geldig op nieuwe bestellingen
* Minimale bestelwaarde na aftrek van korting is 7 euro
* Je kunt er geen H&M giftcard mee bestellen

H&M: gratis verzending op je bestellingen

Met deze H&M actiecode ontvang je tijdelijk gratis verzending op je bestellingen. De actiecode is geldig tot en met 28 juli 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel voor minimaal 7 euro (na aftrek van kortingen) op HM.com!

H&M: SALE Met kortingen die oplopen tot wel 70%

Met deze SALE van H&M ontvang je kortingen die kunnen oplopen tot wel 70% van de normale prijs. Profiteer snel van deze kortingsactie en bestel je nieuwe kleding direct online met een hoge korting! De actie is geldig tot en met 31 augustus 2013!

HM: gratis verzending op bestellingen vanaf 70 euro

Met deze H&M kortingscode ontvang je gratis verzending op bestellingen vanaf 70 euro. De kortingscode is geldig tot en met 5 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je kleding direct online op H&M.nl.

H&M: 10% korting op bijna alles

Met deze H&M kortingscode ontvang je 10% korting op bijna alles, dus profiteer voor 14 april 2013 van deze aanbieding en bestel je kleding direct online. Deze H&M kortingscode is niet geldig op aanbiedingen, in combinatie met andere kortingscodes. Minimale bestelwaarde na korting is 7 euro en de korting is niet geldig op de designer collectie.

H&M: SALE met kortingen tot 70%

Het is weer SALE bij H&M en dit betekent kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. Dit betekent zeer veel voordeel op kleding, schoenen en andere handige accessoires. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen.

H&M: 10% korting en geen verzendkosten

Met deze H&M kortingscode ontvang je direct 10% korting en betaal je geen verzendkosten op je bestelling. De kortingscode is geldig tot en met 3 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je kleding direct online. De korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes, de minimale orderwaarde is 7 euro na aftrek van kortingen en te gebruiken via onderstaande knop.

H&M: hoge kortingen op dameskleding tijdens de SALE

Met deze H&M kortingsactie ontvang je hoge kortingen op dameskleding. Deze SALE is actief tot en met 28 februari 2013, dus profiteer snel en bestel je dameskleding direct online en shop heel goedkoop je nieuwe outfit.

H&M: SALE met kortingen tot 70% op damesbroeken

Het is weer grote SALE bij H&M en dit betekent kortingen op damesbroeken die oplopen tot wel 70%. Dit kun je niet laten lopen, dus bestel voor 10 februari 2013 bij H&M, want dan verloopt deze aanbieding!

H&M: 10% korting op je bestelling

Met deze H&M kortingscode ontvang je direct 10% korting op je complete bestelling. De kortingscode is geldig tot en met 20 januari 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct je kleding online. De minimale bestelwaarde is 7 euro (na aftrek van korting) en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingscodes en niet geldig op de designer-collectie.

H&M: gratis verzending op je bestelling

Met deze H&M actiecode ontvang je direct gratis verzending op je bestelling. De kortingscode is geldig tot en met 6 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online. De korting is alleen geldig op bestellingen vanaf 7 euro (na aftrek van eventuele kortingen).

H&M: tot wel 70% korting op kleding en woonaccessoires

Met deze H&M aanbieding ontvang je kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. Deze actie is geldig tot en met 10 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel snel je kleding en woonaccessoires online.

H&M: SALE met korting op dameskleding

Met deze SALE van H&M ontvang je direct korting op dameskleding. De kortingsactie is geldig tot en met 26 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct met een mooie korting op je kleding.

H&M: tot wel 50% korting op kleding in de SALE

Het is weer SALE bij H&M en dit betekent kortingen op kleding die oplopen tot wel 50%. Ben je op zoek naar leuke kleding voor mannen of vrouwen, dan is dit het moment om te profiteren van deze hoge korting. Bestel voor 16 december 2012 om te profiteren van deze aanbieding.

H&M: 25% korting op een artikel naar keuze bij nieuwsbriefinschrijving

Met deze H&M korting ontvang je 25% korting op een artikel naar keuze als je je inschrijft op de nieuwsbrief van H&M. Gebruik onderstaande knop en schrijf je direct in op de nieuwsbrief. Je ontvangt vervolgens een kortingscode die je kunt gebruiken op de site van H&M.

H&M: 50% korting op geselecteerde knits

Met deze H&M actie ontvang je direct 50% korting op een geselecteerd aantal knits uit de collectie van H&M. De aanbieding is geldig tot en met 30 november 2012, of tot en met de collectie is uitverkocht. Bestel via onderstaande knop erg voordelig.

H&M: 10% korting op het hele assortiment

Met deze H&M kortingscode ontvang je 10% korting op het hele assortiment van de shop. De kortingscode is niet geldig op op afgeprijsde artikelen en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De minimale orderwaarde is 7 euro na aftrek van kortingen. Profiteer tot en met 14 oktober 2012 van deze aanbieding.

H&M: 10% korting op bijna alles

Met deze H&M kortingscode ontvang je 10% korting op bijna alles. De korting is niet geldig is combinatie met andere kortingen, aanbiedingen, op afgeprijsde artikelen of uit de designersamenwerking. Profiteer tot en met 9 september 2012!

H&M: 10% korting op de hele collectie

Met deze H&M kortingscode ontvang je direct 10% korting op de hele collectie van H&M (uitgezonderd reeds afgeprijsde producten en designer-collecties). De kortingscode is geldig tot en met 19 augustus 2012 en het minimale orderbedrag na aftrek van kortingen moet tenminste 7 euro zijn.