hema logo

HEMA kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele HEMA kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste HEMA aanbiedingen

HEMA kortingscode: 20% korting op wanddecoratie

HEMA kortingscode: 20% korting op alle fotoafdrukken

HEMA kortingscode: 5x 20% korting op je bestelling

HEMA kortingscode: 5x 20% korting op je bestelling

HEMA kortingscode: 7.50 euro korting op bestellingen vanaf 40 euro

HEMA Volume Voordeelweek met hoge korting en gratis verzending

Met deze Volume Voordeelweek van HEMA ontvang je hoge kortingen op veel artikelen en daarbij ook gratis verzending op deze producten. De kortingsactie is geldig tot en met 9 februari 2014.

20% korting op je bestelling bij HEMA

Met deze HEMA actiecode ontvang je tijdelijk 20% korting op de 5 goedkoopste artikelen in je bestelling. De kortingscode is geldig tot en met 5 januari 2014, dus profiteer van deze actie!

Alleen vandaag 15% korting op bijna alles bij HEMA

Met deze HEMA actie ontvang je tijdelijk 15% korting op bijna alles in de shop. De kortingsactie is alleen geldig op 15 december 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel nu online.

20% korting op fotokalenders en agenda’s bij HEMA

Met deze HEMA kortingscode ontvang je tijdelijk 20% korting op fotokalenders en agenda’s bij HEMA. De kortingscode is geldig tot en met 26 november 2013, dus profiteer snel van deze actie!

Tijdelijk 20% korting op alle wanddecoratie van HEMA

Met deze HEMA kortingscode ontvang je tijdelijk 20% korting op alle wanddecoratie in het assortiment van HEMA. Plaats je favoriete foto’s op een canvas, plexiglas, tuinposter, aluminium, fotobehang en meer. Profiteer tot en met 26 november 2013 en bestel nu online!

25% korting op kinderjeans bij HEMA

Met deze HEMA actie ontvang je tijdelijk 25% korting op kinderkleding. De korting is geldig tot en met 15 november 2013, dus profiteer snel van deze actie!

HEMA: diverse aanbiedingen voor thuis

Met deze HEMA kortingsactie ontvang je tijdelijk leuke kortingen op diverse artikelen voor in huis. Bespaar direct veel geld en bestel voor 22 juli 2013 op HEMA.nl en pak die korting!

HEMA OP HOL: unieke spullen, unieke prijsjes

Met de actie HEMA OP HOL staan unieke spullen tegen unieke prijsjes centraal. Je kunt tot en met 9 juni 2013 profiteren van deze aanbieding, dus ga nu naar HEMA en bestel direct online.

HEMA: stapelgoed weken met kortingen tot 20%

Het zijn weer stapelgoed weken bij de HEMA, waardoor de kortingen oplopen tot wel 20%. De kortingsactie is geldig tot en met 3 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij HEMA.

HEMA: 50% korting op 2e foto op canvas

Met deze HEMA kortingscode ontvang je direct 50% korting op je 2e foto op canvas. De kortingscode is geldig tot en met 16 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel voor kerst een prachtige foto op canvas! Nu vanaf 15,95 euro!

HEMA: 50% korting op je 2e agenda of fotokalender

Bij HEMA ontvang je nu 50% korting op je 2e agenda of fotokalender. De kortingscode is geldig tot en met 30 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding. Mocht je geen 2e agenda of fotokalender willen, dan kun je de kortingscode gebruiken voor 5 euro korting.

HEMA op hol actie: hoge kortingen op populaire artikelen

Tijdens de HEMA op Hol actie profiteer je direct van hoge kortingen op populaire HEMA artikelen. De kortingsactie is geldig tot en met 31 oktober 2012, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel online bij HEMA.nl.