hans-anders logo

Hans Anders kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Hans Anders kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Hans Anders aanbiedingen

50% korting op zonnebrillen bij Hans Anders

15% korting op alle merkzonnebrillen bij Hans Anders

* niet geldig op reeds bestelde brillen of in combinatie met andere acties

Hoge kortingen op complete brillen bij Hans Anders

5% korting op alle merklenzen bij Hans Anders

Met deze Hans Anders kortingsactie ontvang je tijdeiljk 5% korting op alle merklenzen. De kortingscactie is geldig tot en met 30 maart 2014 en alleen in de webshop.

Gratis verzending bij Hans Anders

Met deze Hans Anders actie ontvang je tijdelijk gratis verzending. De korting is alleen geldig op de site en tot en met 16 maart 2014.

10% korting op alle lenzen bij Hans Anders

Met deze Hans Anders kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op alle lenzen in het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 2 februari 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online. De kortingscode is alleen geldig in de webshop.

20% korting alle Easy Wear lenzen bij Hans Anders

Met deze Hans Anders kortingsactie ontvang je tijdelijk 20% korting alle Easy Wear lenzen. De kortingsactie is geldig tot en met 24 november 2013, dus profiteer snel van deze actie!

Nu 50% korting op een complete enkelvoudige bril

Met deze actie van Hans Anders ontvang je tijdelijk 50% korting op een complete enkelvoudige bril. De actie is geldig tot en met 20 oktober 2013, dus profiteer nu van deze actie.

Hans Anders: 30% korting op het 2e doosje Easy Wear lenzen

Met deze Hans Anders kortingsactie ontvang je 30% korting op het 2e doosje Easy Wear lenzen. De kortingsactie is geldig tot en met 1 september 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online bij Hans Anders. De actie is alleen in de webshop geldig.

Hans Anders: Complete enkelvoudige bril met glazen voor 99 euro

Tijdens deze Hans Anders kortingactie ontvang je tijdelijk een complete enkelvoudige bril met glazen voor maar 99 euro. Dat is natuurlijk mooi besparen op je nieuwe bril. De kortingsactie is geldig tot en met 25 augustus 2013, dus profiteer snel van deze kortingsactie.

Hans Anders: tijdelijk gratis verzending in de webshop

Met deze Hans Anders actie ontvang je tijdelijk gratis verzending van bestellingen die je plaatst in de webshop. De actie is geldig tot en met 28 juli 2013, dus profiteer snel van deze kortingsactie en bestel je bril direct online.

Hans Anders: complete enkelvoudige merkmontuur voor 129 euro

Met deze actie van Hans Anders ontvang je nu voor 129 euro een complete enkelvoudige merkmontuur. De kortingsactie is geldig tot en met 14 juli 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je bril direct online.

Hans Anders: 75 euro korting op een complete enkelvoudige bril

Met deze Hans Anders kortingsactie ontvang je direct 75 euro korting op een complete enkelvoudige bril. De kortingsactie is geldig tot en met 16 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je enkelvoudige bril direct online.

Hans Anders: 30% korting op bijna het hele assortiment

Met deze Hans Anders kortingsactie ontvang je direct 30% korting op bijna alles (op het hele assortiment (zonne)brillen, lenzen en accessoires, zolang de voorraad strekt). De kortingsactie is niet geldig op hoortoestellen en hulpmiddelen en is geldig tot en met 26 mei 2013.

Hans Anders: geen verzendkosten op je bestelling

Met deze actie van Hans Anders betaal je tijdelijk geen verzendkosten op je bestelling. Je hebt tot en met 14 april 2013 om te profiteren van deze aanbieding, dus bestel nu online bij Hans Anders.

Hans Anders: 50% korting op de 2e verpakking lenzen

Met deze actie van Hans Anders ontvang je direct 50% korting op de 2e verpakking lenzen. De kortingsactie is geldig tot en met maandag 1 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je lenzen direct online.

Hans Anders: 10% korting op diverse merklenzen

Met deze Hans Anders kortingsactie ontvang je tijdelijk 10% korting op diverse merklenzen. De kortingsactie is geldig tot en met 24 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je lenzen direct online.

Hans Anders: 10% korting op merklenzen

Met deze Hans Anders actie ontvang je direct 10% korting op merklenzen. Deze kortingsactie is geldig tot en met 12 februari 2013, dus profiteer nog snel van deze aanbieding en bestel je merklenzen direct online.

Hans Anders: 50% korting op brilglazen

Met deze Hans Anders kortingsactie ontvang je nu 50% korting op brilglazen. Deze actie is geldig tot en met 27 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Hans Anders: 20% korting op alle merklenzen

Tijdens deze actie van Hans Anders ontvang je altijd 20% korting op alle merklenzen. De kortingsactie is geldig tot en met 28 oktober 2012, dus profiteer snel en bestel merklenzen van onder meer Focus, Acuvue en Biomedics. Daarbij ontvang je bij iedere aankoop een vakantiecheque van Roompot Vakanties (ter waarde van 100 euro).

Hans Anders: 50% korting op 2 verpakkingen maandlezen

Hans anders geeft nu 50% korting op 2 verpakkingen maandlenzen van het merk Easy Wear. De kortingsactie is geldig als je 1 verpakking (voor 6 maanden) bestelt. De tweede verpakking is dan gratis. Profiteer tot en met 30 september 2012 van deze kortingsactie.

Hans Anders: gratis zonnebril bij 2 pakjes lenzen

Bij aankoop van 2 verpakkingen lenzen ontvang je nu een gratis zonnebril (twv 15 euro) bij Hans Anders. Deze actie is geldig tot en met 31 juli 2012, dus profiteer snel van deze actie en ontvang je gratis zonnebril voor de tot zover karige zomermaanden.

Lenzen gratis thuisbezorgd bij Hans Anders

Tot en met 15 juli 2012 worden lenzen gratis thuisbezorgd door Hans Anders. Moet je deze maand nog nieuwe lenzen bestellen, dan kan het geen kwaad om voor de 15e nog even bij Hans Anders langs te gaan in de webshop om zo die gratis bezorging mee te pakken.

30% korting bij Hans Anders

Hans Anders biedt op dit moment een geweldige korting van 30% aan op het hele assortiment. De kortingsactie geeft korting op brillen, zonnebrillen, alle glasopties & lenzen en ook op de brilaccessoires. Profiteer tot en met 1 juli 2012 van deze kortingsactie, dus wees er snel bij!