halfords logo

Halfords kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Halfords kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Halfords aanbiedingen

Halfords: gratis RayBan bij aanschaf van een dakkoffer of fietsdrager

Met deze Halfords kortingsactie ontvang je een gratis RayBan (t.w.v. 100 euro) bij aanschaf van een fiets- of dakkoffer. De kortingsactie is geldig tot en met 14 juli 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij Halfords.

Halfords: 2e fiets voor de halve prijs

Met deze actie van Halfords ontvang je tijdelijk de 2e fiets voor de halve prijs. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel en bestel je fiets (en de 2e voor de halve prijs) direct online bij Halfords.

Halfords: 21% korting op alle autostoeltjes

Met deze Halfords kortingsactie ontvang je nog tot en met 5 mei 2013 een mooie korting van 21% op alle autostoeltjes in het assortiment. De kortingsactie is nog maar kort geldig, dus profiteer nu!

Halfords: 5 euro korting op je bestelling

Met deze Halfords kortingscode ontvang je direct 5 euro korting op je bestelling. De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2013, dus profiteer snel. De kortingscode is niet te combineren met andere kortingsacties van Halfords.

Halfords: tot wel 50 euro korting op Garmin navigatiesystemen

Met deze Halfords kortingsactie ontvang je tot wel 50 euro korting op Garmin navigatiesystemen. De kortingsactie is geldig tot en met 30 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel je navigatiesysteem direct online.

Halfords: gratis verzending op je bestelling

Met deze actie van Halfords betaal je de hele week geen verzendkosten op je bestellingen. De kortingsactie is geldig tot en met 3 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel direct online bij Halfords.

Halfords: 100 euro korting op een Koningsfiets

Met deze Halfords kortingscode ontvang je direct 100 euro korting op een Koningsfiets. De kortingscode is geldig tot en met 30 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij Halfords. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en op = op.

Halfords: 15% korting op vuurwerk bij bestellingen vanaf 50 euro

Halfords heeft op dit moment een grote vuurwerkactie lopen. Bestel voor minimaal 50 euro aan vuurwerk en ontvang direct 15% korting op je bestelling. Bij bestellingen tussen 25 en 50 euro ontvang je 10% korting. Bestel tot en met 26 december 2012 en profiteer van deze aanbieding.

Halfords: korting op elektrische fietsen

Het is opruiming bij Halfords met enorme kortingen op elektrische fietsen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 800 euro en een elektrische fiets bestel je al vanaf 599 euro. De kortingsactie loopt door tot en met 22 juli 2012, dus profiteer nu.