greetz logo

Greetz kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Greetz kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Greetz aanbiedingen

Greetz kortingscode: 20% korting op uitnodigingen voor kinderfeestje

Greetz kortingscode: gratis verzending van boeket bloemen

Greetz kortingscode: gratis postzegels bij je wenksaarten

Greetz kortingscode: 10% korting op alle kerskaarten (vanaf 35 euro)

Greetz kortingscode: gratis postzegels voor je geboortekaarten

Tijdelijk alle jubileumboeketten voor maar 10 euro bij Greetz

Meld je aan bij Greetz en ontvang standaard 20% korting

20% korting op alle uitnodigingen vanaf 15 euro met deze Greetz kortingscode

Greetz: unieke postzegel actie met gratis verzending

Met deze Greetz kortingsactie ontvang je tot en met 24 maart 2013 gratis verzending op je kaarten. De unieke postzegel actie die samen met PostNL is uitgezet is super om te gebruiken om wat leuke persoonlijke (foto)kaartjes te versturen naar vrienden en familie!

Greetz: 3 kaarten voor de prijs van 2

Met deze kortingscode van Greetz bestel je tot en met 14 september 2012 3 kaarten en betaal je er maar 2. Dit betekent dat je snel moet profiteren van deze aanbieding!

Greetz: tijdelijk gratis postzegel

Met deze Greetz kortingscode ontvang je tijdelijk een gratis postzegel. De kortingscode vertegenwoordigd een waarde van 50 cent en de code is geldig tot en met 7 september 2012, dus profiteer snel.

Greetz: gratis kaart bij wijn

Tot en met 16 augustus 2012 ontvang je met deze Greetz kortingscode een gratis kaart bij aanschaf van wijn. De kortingsactie is meerdere weken geldig, dus je kunt ook meerdere keren profiteren van deze korting!

Greetz: 5 euro korting op een foto op canvas

Met deze Greetz kortingscode ontvang je direct 5 euro korting op je foto op canvas. Zet je mooiste vakantiefoto op een prachtig canvasdoek en betaal met deze code direct 5 euro minder. De kortingscode is geldig tot en met 16 augustus 2012.

Greetz actiecode: 4 kaarten voor de prijs van 3

Met deze Greetz actiecode ontvang je 4 kaarten voor de prijs van 3 en kun je bijvoorbeeld heel makkelijk je leukste vakantiefoto’s als een wenskaartje naar vrienden of familie sturen. Wil je een echte wenskaart via internet bestellen? Ga dan naar Greetz.nl en gebruik onze actiecode. De code is geldig tot en met 30 juni 2012 en is geldig voor geregistreerde gebruikers van Greetz.