fox-vakanties logo

Fox Vakanties korting 2018

Profiteer gratis van actuele Fox Vakanties kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Fox Vakanties aanbiedingen

Tot wel 50 euro korting per persoon op reizen naar Zuid-Afrika bij Fox Reizen

Met deze Fox Reizen actie ontvang je tijdelijk 50 euro korting per persoon op reizen naar Zuid-Afrika. De kortingsactie is geldig tot en met 2 februari 2014.

Fox Vakanties: hoge kortingen op rondreizen

Met deze Fox Vakanties kortingsactie ontvang je tijdelijk hoge kortingen op rondreizen. De kortingsactie is geldig tot en met 31 juli 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en boek je vakantie direct online.

Fox Vakanties: 50 euro korting op je vakantie naar Maleisiƫ

Met deze Fox Vakanties kortingsactie ontvang je direct 50 euro korting op je vakantie naar Maleisiƫ als je voor 31 maart 2013 een reis boekt voor de periode 1 april tot en met 30 juni 2013. De kortingsactie is beperkt geldig, dus profiteer snel van deze actie.

Fox Vakanties: ‘uw leeftijd is uw korting’

Met de ‘uw leeftijd is uw korting’ campagne van Fox Vakanties kunnen de kortingen op de vakantie leuk oplopen. Zo ontvang je voor ieder jaar (van iedere reisgenoot) 1 euro korting op je vakantie. De kortingsactie is geldig tot en met 14 februari 2013, dus profiteer snel!

Fox Vakanties: win een reischeque van 5000 euro

Bij Fox Vakanties kun je nu een reischeque van 5000 euro winnen. De voorwaarden om kans te maken zijn: een groepsreis naar Indonesiƫ met Cathay Pacific boeken voor 31 januari 2013 en vertrekken voor 31 maart 2013.

Fox Vakanties: 50 euro korting per persoon

Bij Fox Vakanties ontvang je nu 50 euro korting op elke nieuw geboekte groepsreis, singlereis en individuele reis naar Vietnam. De kortingsactie is geldig tot en met 4 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en boek je vakantie online.