fonq logo

Fonq kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Fonq kortingscodes en aanbiedingen

Tot wel 70% korting in de SALE van Fonq

Klik hier voor jouw aanbieding

Ontvang gratis de nieuwste Fonq aanbiedingen

3% korting op je hele bestelling bij Fonq

* niet geldig op de merken: ZACK, Wesco, Fatboy & VIPP, giftcards en boeken.

Tot 70% korting op de SALE van Fonq

Met deze SALE van Fonq ontvang je tot wel 70% korting op diverse woonaccessoires. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2014, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

Hoge kortingen in de SALE van Fonq

Met deze Fonq actie ontvang je tijdelijk hoge kortingen op diverse artikelen in de shop. De kortingsactie is geldig tot en met 28 februari 2014, dus profiteer snel van deze aanbiedingen.

Enorme kortingen op diverse artikelen bij Fonq

Met deze SALE van Fonq ontvang je hoge kortingen op diverse artikelen in het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 31 januari 2014, dus profiteer snel van deze actie.

3% korting op je hele bestelling bij Fonq

Met deze Fonq kortingscode ontvang je tijdelijk 3% korting op het hele assortiment van Fonq. De kortingscode is geldig tot en met 1 december 2013, dus profiteer snel van deze korting en bestel direct online bij Fonq. De kortingscode is niet geldig op de merken ZACK, Wesco, Fatboy & VIPP, giftcards en boeken.

30% korting op Brabantia pannen in het assortiment

Met deze Fonq kortingsactie ontvang je tijdelijjk 30% korting op alle Brabantia pannen uit het assortiment. De actie is geldig tot en met 31 oktober 2013, dus profiteer snel van deze actie!

SALE met kortingen tot wel 50%

Met deze Fonq kortingsactie ontvang je kortingen die kunnen oplopen tot wel 50% van de normale prijs. De kortingsactie is geldig tot en met 31 oktober 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online bij Fonq.

Nu 25% korting op al het LEGO

Met deze Fonq kortingsactie ontvang je tijdelijk 25% korting op al het LEGO in het assortiment van FONQ. De kortingsactie is geldig tot en met 29 september 2013.

Fonq: SALE met kortingen tot 50% op meer dan 2000 artikelen

Met deze SALE van Fonq ontvang je hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%. Deze kortingen zijn beschikbaar op meer dan 2000 artikelen uit de shop, dus profiteer tot en met 31 augustus 2013 van deze aanbiedingen.

Fonq: tot wel 50% korting op meer dan 400 artikelen

Met deze Fonq kortingsactie ontvang je tijdelijk 50% korting op meer dan 400 artikelen uit het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 31 juli 2013, dus profiteer snel van deze kortingsactie en bestel direct online bij Fonq.

Fonq: 5 dagen lang de beste aanbiedingen

Het zijn weer FonqyFive dagen bij Fonq en dat betekent 5 dagen lang de beste aanbiedingen. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze acties en bestel nu online bij Fonq.

Fonq: 3% korting op je bestelling

Met deze Fonq kortingscode ontvang je direct 3% korting op je bestellingen. De kortingscode is geldig tot en met 1 juni 2013 en is niet geldig op de merken: ZACK, Wesco, Fatboy & VIPP, giftcards en boeken.

Fonq: SALE met tot wel 50% korting op heel veel artikelen

Het is weer SALE bij Fonq en dat betekent tot wel 50% korting op heel veel artikelen. Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 30 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel direct online op Fonq.nl. Er is geen kortingscode nodig voor deze actie.

Fonq: SALE met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%

Tijdens deze SALE van Fonq kunnen de kortingen oplopen tot wel 50% van de normale prijs. Dit betekent heel veel korting op diverse artikelen binnen het assortiment van Fonq. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding!

Fonq: 15% korting op alle dekbedden

Met deze Fonq kortingsactie ontvang je direct 15% korting op alle dekbedden. De korting is reeds doorberekend in de verkoopprijzen, dus hoef je geen kortingscode te gebruiken. De kortingsactie is geldig tot en met 28 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Fonq: tot 50% korting op meer dan 400 artikelen

Met deze Fonq kortingsactie ontvang je tot wel 50% korting op meer dan 400 artikelen uit het assortiment van Fonq. De actie loopt tot en met 31 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

Fonq: 30% korting op alle Brabantia pannen

Met deze Fonq actie ontvang je direct 30% korting op alle Brabantia pannen uit het assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 5 januari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel de mooiste Brabantia pannen direct online.

Fonq: hoge kortingen op woonacccessoires tijdens de SALE

Je ontvangt tijdens de ‘Wonen’ SALE hoge kortingen op veel woonaccessoires uit het assortiment van Fonq. De kortingsactie is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online de mooiste woonaccessoires.

Fonq: 10% korting op alle Karlsson klokken

Met deze kortingsactie ontvang je tot en met 4 november 2012 10% korting op alle Karlsson klokken bij Fonq. De kortingsactie is geldig op het assortiment dat via onderstaande knop snel te bekijken is. Profiteer snel en bestel een echte Karlsson klok met 10% korting!

Fonq: zomerSALE met kortingen tot 70%

Bij Fonq is het zomerSALE en dit betekent dat er op meer dan 500 producten hoge kortingen worden gegeven. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Profiteer tot en met 31 augustus 2012 van deze zomerSALE!