fletcher logo

Fletcher kortingsbon 2018

Profiteer gratis van actuele Fletcher kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Fletcher aanbiedingen

In 60 hotels betaal je voor een overnachting van 2 personen maar 60 euro via Fletcher hotels

Met deze Fletcher kortingsactie ontvang je tijdelijk hoge kortingen op overnachtingen in 60 hotels. Je betaalt namelijk maar 60 euro voor een overnachting met 2 personen. De actie is geldig tot en met 30 november 2013.

3 dagen genieten in een prachtig hotel voor maar 75 euro

Met deze Fletcher kortingsactie kun je 3 dagen lang genieten van de mooiste hotels voor maar 75 euro per persoon. De actie is geldig tot en met 31 oktober 2013, dus profiteer nu en boek je hotel online.

Fletcher: 10% korting op hotels voor kerst en oud&nieuw

Met deze Fletcher kortingscode ontvang je tijdelijk 10% vroegboekkorting op hotels te boeken voor kerst en oud&nieuw. De kortingscode is geldig tot en met 30 september 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

Fletcher: 3 nachten halen, 2 betalen (hotels vanaf 54 euro p.p.)

Met deze kortingsactie van Fletcher is de 3=2 actie gestart en dat betekent dat je profiteert van 3 nachten overnachten en 2 nachten betalen. Deze arrangementen zijn al beschikbaar vanaf 54 euro per persoon, dus profiteer snel van deze actie. Geldig tot en met 31 augustus 2013.

Fletcher: 3-daags arrangement met ontbijt en diner voor maar 75 euro p.p.

Met deze actie van Fletcher boek je nu een 3-daags arrangement in een hotel (inclusief ontbijt en 3-gangen diner) voor maar 75 euro per persoon. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en boek je hotel voordelig online. Je kunt kiezen uit 30 hotels.

Fletcher uitbuikweken en lage prijzen en welkomstdrankje

Tijdens de Fletcher uitbuikweken profiteer je bij diverse 3- en 4 sterren hotels van een mooie prijs voor een overnachting en ontvang je een gratis welkomstdrankje bij aankomst. De kortingsactie is geldig tot en met 20 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en boek je hotel direct online.

Fletcher: 10% extra korting en een gratis kop erwtensoep

Met deze Fletcher kortingscode ontvang je direct 10% extra korting en een gratis kop erwtensoep. De kortingscode is geldig op boekingen met aankomst voor 31 december 2012, dus profiteer snel van deze mooie aanbieding!

Fletcher: 3=2 special (inclusief ontbijt)

Met deze 3=2 special betaal je bij Fletcher dus maar 2 overnachtingen, terwijl je 3 nachten kunt overnachten. Het ontbijt is inbegrepen in de aanbieding. De kortingsactie is geldig tot en met 10 september 2012, dus profiteer snel.

Fletcher hotels EK actie (gratis overnachten)

Fletcher hotels heeft tijdens het EK 2012 een erg leuke actie bedacht. Mocht het Nederlands Elftal het Europees Kampioenschap binnenslepen, dan trakteert Fletcher alle mensen die een hotelkamer met aankomst in de maand juni hebben geboekt, op hetzelfde aantal hotelovernachtingen cadeau.

Heb je veel vertrouwen in het NL elftal, boek dan nu een hotel via Fletcher (met aankomstdatum in juni) en ontvang dezelfde aantal dagen cadeau als het NL elftal kampioen wordt.