eon logo

EON korting 2018

Profiteer gratis van actuele EON kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste EON aanbiedingen

120 euro korting op 100% groene stroom

Met deze EON actie ontvang je tijdelijk 120 euro korting op 100% groene stroom van EON. De kortingsactie is geldig tot en met 31 oktober 2013, dus profiteer snel van deze actie en stap nu over naar groene stroom van EON.

EON: tot 6 maanden gratis groene stroom en Weber barbecue

Met deze EON actie ontvang je tijdelijk tot wel 6 maanden gratis groene stroom en een gratis Weber barbecue. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

EON: tijdelijk tot wel 6 maanden gratis groene stroom

Met deze actie van EON ontvang je tijdelijk tot wel 6 maanden korting op groene stroom. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en sluit een nieuwe energieabonnement af bij EON.

EON: tot 6 maanden gratis groene stroom

Met deze EON kortingsactie ontvang je 6, 4 of 2 maanden gratis groene stroom bij aansluiting van een respectievelijk vast tarief voor 3 jaar, 2 jaar en 1 jaar. De kortingsactie is geldig tot en met 28 februari 2013, dus profiteer snel van deze mooie aanbieding op energie.

EON: gratis onderhoudsabonnement

Met deze EON actie ontvang je een gratis onderhoudsabonnement van je E.On huismeester. De actie is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

EON: tot wel 6 maanden gratis stroom

Met deze actie van EON ontvang je tot wel 6 maanden gratis stroom. De kortingsactie is geldig tot en met 30 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en sluit direct af.

EON: 6 maanden gratis stroom

Bij EON ontvang je nu 6 maanden gratis stroom en een gratis barbecue van Weber als je nu een vast energietarief afsluit. De kortingsactie is geldig tot en met 31 juli 2012, dus profiteer nu van deze aanbieding! Bekijk alle voorwaarden op de website van EON via onderstaande knop.

Bespaar aanzienlijk op je energiekosten bij EON

Bij EON energie loopt op dit moment een BTW-actie, waar je als consument 6% BTW betaalt in plaats van 19%. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Consumenten besparen gemiddeld 306 euro op hun energierekening (gebaseerd op huishouden van 2 personen), dus sla dit aanbod niet af. De BTW-actie van EON loopt tot en met 15 juni 2012.