ebookers logo

Ebookers kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Ebookers kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Ebookers aanbiedingen

10% korting op hotels bij eBookers

* sommige hotels kunnen uitgesloten zijn
* je reis mag maximaal tot 31 januari 2015 duren
* de korting wordt berekend op de hotelprijs, exclusief belastingen.
* niet geldig op combinatie-reizen en te gebruiken i.c.m. andere acties

Tot wel 40% korting op de leukste citytrips bij Ebookers

Met deze Ebookers kortingsactie ontvang je tijdelijk tot wel 40% korting op de leukste citytrips. De kortingsactie is geldig tot en met 22 april 2014.

Tijdelijk 10% korting op hotels bij Ebookers

Met deze Ebookers kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op hotels bij Ebookers. De kortingscode is geldig tot en met 23 maart 2013 en op geselecteerde hotels voor een reis tot 31 oktober 2014. De korting wordt berekend op de hotelprijs, exclusief belastingen. Deze aanbieding is beperkt tot één korting per kamer en per reservering. Deze aanbieding is niet geldig op combinatie-reizen. De korting wordt niet uitbetaald en kan niet worden gebruikt met andere kortingscodes of aanbiedingen. Elke poging tot fraude en/of misbruik zal worden vervolgd. Deze korting is niet geldig daar waar wettelijk verboden, belast of beperkt is. Ebookers.nl behoudt zich het recht op veranderingen of beperkingen van de aanbieding in eigen goeddunken. Enkele hotels zijn niet inbegrepen.

25 euro korting op hotel en vliegticket

Met deze Ebookers kortingscode ontvang je tijdelijk 25 euro korting op een hotel en vliegticket. De kortingscode is geldig tot en met 30 november 2013 en op reizen tot en met 28 februari 2014. De korting wordt berekend op de pakketprijs, exclusief belastingen. Deze aanbieding is beperkt tot één korting per kamer en per reservering.

10% korting op alle hotelboekingen

Met deze Ebookers kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op alle hotelboekingen. De kortingscode is geldig tot en met 30 november 2013 en op reizen voor 28 februari 2014, dus profiteer snel van deze actie en boek je hotel direct online bij Ebookers. Een aantal hotels is uitgesloten van deelname en de korting is beperkt tot een korting per kamer en per reservering. Deze aanbieding is niet geldig op combinatie-reizen.

Ebookers: 25 euro korting op hotel & vliegticket

Met deze Ebookers kortingscode ontvang je tijdelijk 25 euro korting op je vliegticket & deelnemend hotel. De kortingscode is geldig tot en met 31 augustus 2013 (met reis voor 31 december 2013) en op een minimum aantal nachten van 3 dagen.

Ebookers: 10% korting op geselecteerde hotels

Met deze Ebookers kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op geselecteerde hotels. De kortingscode is alleen geldig op hotels (niet op hotelketens), te gebruiken tot en met 31 augustus 2013 bij vertrek voor 31 december 2013 en eenmalig te gebruiken per kamer/reservering, dus profiteer snel van deze aanbieding en boek je hotel direct online bij Ebookers.

Ebookers: tot wel 40% korting op hotels

Met deze actie van Ebookers ontvang je kortingen op hotels die kunnen oplopen tot wel 40%. De kortingsactie is geldig tot en met 31 mei 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en boek je volgende hotel direct online.

Ebookers: hoge kortingen tijdens de SALE

Het is weer lente en dat betekent hoge kortingen tijdens de SALE van Ebookers. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel je vliegtickets direct online.