dress-for-less logo

Dress for Less kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Dress for Less kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Dress for Less aanbiedingen

Dress for Less: 10% korting op het hele assortiment

Met deze Dress for Less kortingscode ontvang je direct 10% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig op bestellingen vanaf 24 euro en is geldig tot en met 31 maart 2013. De korting kan niet worden gecombineerd met andere codes en/of aanbiedingen.

Dress for Less: tot wel 60% korting op jurkjes

Tijdens deze kortingsactie van Dress for Less ontvang je tot wel 60% korting op diverse jurkjes. De kortingsactie is geldig tot en met 3 maart 2013 en heeft een wisselend karakter. Zo ontvang je tot en met 3 maart 2013 tot wel 50% korting.

Dress for Less: 10% korting op het hele assortiment

Met deze Dress for Less kortingscode ontvang je direct 10% korting op het hele assortiment van deze shop. De kortingscode is geldig tot en met 28 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel je kleding direct online met 10% korting. Minimaal bestelbedrag is 24 euro en de korting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.

Dress for Less: 5%korting op het hele assortiment

Met deze Dress for Less kortingscode ontvang je direct 5% korting op het hele assortiment van deze shop. Het minimaal orderbedrag is 24 euro en de code kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. De kortingscode is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je kleding direct online.