de-kleine-beer logo

De Kleine Beer korting 2018

Profiteer gratis van actuele De Kleine Beer kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste De Kleine Beer aanbiedingen

De Kleine Beer: 30% korting op de zomercollectie

Met deze De Kleine Beer kortingsactie ontvang je 30% korting op de zomercollectie. De kortingsactie is geldig tot en met 12 mei 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online bij De Kleine Beer.

De Kleine Beer: 30% korting op de voorjaarscollectie

Met deze actie van De Kleine Beer ontvang je 30% korting op de voorjaarscollectie. De kortingsactie is geldig tot en met 7 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel direct je baby- of kinderkleding online.

De Kleine Beer: 10% korting op het hele assortiment

Met deze De Kleine Beer kortingscode ontvang je direct 10% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 28 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct online.

De Kleine Beer: 50% korting op bestellingen met 2 producten

Met deze De Kleine Beer SALE ontvang je direct 50% korting op bestellingen met 2 producten. De korting is geldig tot en met 31 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding. De korting is niet geldig op de kerstcollectie.

De Kleine Beer: 25% korting op diverse cadeaus

Met deze kortingsactie van De Kleine Beer ontvang je 25% korting op diverse cadeaus van Bam Bam, Koeka, Happy Horse, Lief! Lifestyle en Photolabel. De korting geldt ook op knuffels, muziekdoosjes, pyjamaatjes, badjasjes, slofjes, vriendenboekjes, ondergoed en nog veel meer. Deze kortingsactie is geldig tot en met 5 december 2012, dus profiteer voor Sinterklaas van deze leuke kortingen!