consumentenbond logo

Consumentenbond 2018

Profiteer gratis van actuele Consumentenbond kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Consumentenbond aanbiedingen

Consumentenbond: 2 maanden gratis uitproberen

Met deze kortingsactie van de Consumentenbond kun je het 2 maanden gratis uitproberen. Na deze 2 maanden betaal je 6,95 euro per maand en dit abonnement is maandelijks opzegbaar. De kortingsactie is geldig tot en met 30 september 2012, dus profiteer nu.

Consumentenbond Energiecollectief korting

Met het Consumentenbond Energiecollectief ontvang je korting op je energierekening, omdat er door de Consumentenbond gezamenlijk wordt ingekocht. Wil je ook meer dan 100 euro besparen op je energierekening? Schrijf je dan nu in voor het Energiecollectief en bespaar gezamenlijk op de energiekosten. Het inschrijven op het Energiecollectief is gratis en vrijblijvend!

Schrijf je nu in bij het Energiecollectie!

50% korting op een Consumentenbond abonnement

Een handige actie van de Consumentenbond, waar je 50% korting op het abonnement van het eerste jaar ontvang. Wil je lid worden van de Consumentenbond om testresultaten in te zien, ledenvoordeel te ontvangen en telefonisch advies te krijgen bij consumentenvragen, dan is deze actie echt iets voor jou. Profiteer nu van deze korting op je abonnement van de Consumentenbond en profiteer van alle voordelen die de bond biedt aan de consument.

Met deze actie betaal je het eerste jaar 30 euro in plaats van 61 euro! Word nu abonnee van de Consumentenbond!