bijenkorf logo

Bijenkorf kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Bijenkorf kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Bijenkorf aanbiedingen

Enorme kortingen op schoenen en tassen bij De Bijenkorf

Met deze actie van De Bijenkorf ontvang je hoge kortingen op schoenen en tassen in het assortiment van de shop. De kortingsactie is geldig tot en met 30 november 2013.

Bijenkorf: 20% korting op bijna alle damesschoenen

Met deze actie van de Bijenkorf ontvang je 20% korting op bijna alle damesschoenen in het assortiment. De korting is geldig tot en met 16 december 2012, dus profiteer snel.

Bijenkorf: 20% korting op alle geurtjes

Met deze Bijenkorf actie ontvang je direct 20% korting op alle geurtjes. De kortingsactie is geldig tot en met 24 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je geurtjes direct online.

Bijenkorf: geen verzendkosten op speelgoed

Met deze Bijenkorf actie betaal je geen verzendkosten op speelgoed in de shop van de Bijenkorf. De kortingsactie is geldig tot en met 23 november 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding.

Bijenkorf: geen verzendkosten op koken & tafelen

Tot en met 17 november 2012 betaal je geen verzendkosten op de categorie koken en tafelen. Dit betekent een leuk extraatje voor de kerst en leuk om een cadeau te doen. Bestel voor 17 november om te profiteren.

Bijenkorf: gratis cadeaukaart (t.w.v 10 euro) bij aankoop van een paar schoenen

Ontvang nu gratis een cadeaukaart ter waarde van 10 euro als je een paar dames- of herenschoenen besteld op de site van de Bijenkorf. De kortingsactie is geldig tot en met 30 november 2012.