aktiesport logo

Aktiesport kortingscode 2018

Profiteer gratis van actuele Aktiesport kortingscodes en aanbiedingen

Ontvang gratis de nieuwste Aktiesport aanbiedingen

Tot wel 70% korting op schoenen bij Aktiesport

Tijdelijk 20% extra korting op het hele assortiment van Aktiesport

Met deze Aktiesport actie ontvang je tijdelijk 20% extra korting op alles behalve de Nederlands Elftal shirts. De korting is geldig tot en met 21 april 2014.

Hoge kortingen tot wel 80% bij Aktiesport

Met deze actie van Aktiesport ontvang je tijdelijk tot wel 80% korting op enorm veel sportkleding en schoenen. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2014, dus profiteer snel van deze actie.

Tot wel 70% korting op diverse artikelen bij Aktiesport

Met deze actie van Aktiesport ontvang je tijdelijk tot wel 70% korting op diverse artikelen. De kortingsactie is geldig tot en met 31 januari 2014.

Tijdelijk 70% korting op winterjassen bij Aktiesport

Met deze Aktiesport kortingsactie ontvang je tijdelijk tot wel 70% korting op winterjassen in het assortiment. Profiteer snel van deze actie en bestel direct online. Geldig tot en met 15 januari 2014.

10% korting op het hele assortiment

Met deze Aktiesport kortingscode ontvang je tijdelijk 10% korting op het hele assortiment. De kortingscode is geldig tot en met 16 oktober 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online.

50% korting op een tweede Lotto en Champion artikel

Met deze Aktiesport kortingsactie ontvang je tijdelijk 50% korting op een tweede Lotto en Champion artikel. De kortingsactie is geldig tot en met 31 oktober 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online bij Aktiesport.

Aktiesport: gratis thermoshirt bij aankoop van paar voetbalschoenen

Met deze Aktiesport kortingsactie ontvang je een gratis thermoshirt bij aankoop van een paar voetbalschoenen. De kortingsactie is geldig tot en met 31 augustus 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online bij Aktiesport.

Aktiesport: hoge kortingen op voetbalschoenen

Met deze tijdelijke aanbieding van Aktiesport ontvang je hoge kortingen op je nieuwe voetbalschoenen. De kortingsactie is geldig tot en met 31 juli 2013, dus profiteer snel van deze actie en bestel direct online bij Aktiesport.

Aktiesport: totale leegverkoop met hoge kortingen op sportkleding

Het is op dit moment totale leegverkoop bij Aktiesport en dit betekent enorm veel korting (tot wel 70%) op een groot deel van het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 15 juli 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen.

Aktiesport: hoge kortingen tot wel 70%

Met deze Aktiesport kortingsactie ontvang je hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%! De kortingen zijn mogelijk tot en met 30 april 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel direct online.

Aktiesport: hoge kortingen tijden de SALE

Met deze Aktiesport kortingsactie ontvang je direct hoge kortingen op diverse sportartikelen uit het assortiment. De kortingsactie is geldig tot en met 31 maart 2013, dus profiteer snel van deze aanbiedingen en bestel je sportkleding en andere sportartikelen online.

Aktiesport: tot wel 70% korting op schoenen en winterjassen

Met deze final SALE van Aktiesport lopen de kortingen op tot wel 70% op schoenen en winterjassen. De kortingsactie is geldig tot en met 28 februari 2013, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel direct je schoenen of winterjas online bij Aktiesport.

Aktiesport: tot wel 70% korting op sportschoenen

Met deze Aktiesport kortingsactie ontvang je kortingen die kunnen oplopen tot 70%. Deze kortingen zijn geldig op de sportschoenen in de collectie van Aktiesport. Profiteer tot en met 10 februari 2013 van deze aanbieding.

Aktiesport: tot 70% korting op sportschoenen

Met deze Aktiesport kortingsactie ontvang je tot wel 70% korting op sportschoenen. Deze korting is geldig tot en met 26 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je sportschoenen met korting online.

Aktiesport: tot wel 70% korting op schoenen

Met deze Aktiesport kortingsactie ontvang je tot wel 70% korting op schoenen. De SALE is geldig tot en met 21 december 2012, dus profiteer snel van deze aanbieding en bestel je schoenen direct online.

Aktiesport: hoge kortingen tijdens de Crazy Deals

Tijdens de Crazy Deals van Aktiesport staan er diverse acties klaar met hoge kortingen. Zo ontvang je een gratis thermoshirt bij Helly Hansen kleding. Daarbij krijg je 20% korting op kinderschoenen en kun je winterjassen bestellen met kortingen tot wel 70%. Profiteer daarom snel van deze aanbiedingen en doe dit voor 30 november 2012.

Aktiesport: 25% korting op geselecteerd aanbod Nike kleding

Tijdens deze actie van Aktiesport ontvang je 25% korting op een geselecteerd aanbod Nike kleding uit de collectie. De kortingsactie is geldig tot en met 31 oktober 2012, dus profiteer snel. Als je nu een paar Nike Air Max besteld, ontvang je een gratis Nike Pet naar keuze.

Aktiesport: 25% korting op alles

Met deze Aktiesport kortingsactie ontvang je 25% korting op het hele assortiment van Aktiesport. Dit betekent een hoge korting voor degene die tussen 18:00 uur en 09:00 uur klaarstaan om in de webshop van Aktiesport hun gang te gaan. Profiteer tot en met 19 september 2012 van deze aanbieding.

Aktiesport: 25% korting op winterjassen

Met deze Aktiesport aanbieding ontvang je deze hele week nog 25% korting op winterjassen. De kortingsactie is dus geldig tot en met 23 september 2012. Profiteer nu!

Aktiesport Super Sale op kleding

Het is weer Super Sale bij Aktiesport, met super hoge kortingen op kleding en de beste sportmerken. Je betaalt hier de laagste prijzen en profiteert de hele maand van een superscherpe prijs. Denk aan merken als Nike, Adidas en PUMA. De kortingsactie is geldig tot en met 30 juni 2012.

Gratis EK-shirt bij Aktiesport.nl

Leuke actie bij Aktiesport.nl, waar je namelijk een gratis EK-shirt kan verdienen als het Nederlands Elftal de finale van het Europees Kampioenschap wint. Mocht je een EK-shirt kopen, dan mag je het bestelbedrag opnieuw besteden bij Aktiesport. De voorwaarde hiervoor is dan dat Nederland kampioen moet worden.

Mocht Nederland de finale niet winnen, dan gelden de volgende kortingen:

  • Winst halve finale: 50% aankoopbedrag opnieuw besteden
  • Winst kwartfinale: 25% aankoopbedrag opnieuw uitgeven bij Aktiesport.

Profiteer straks en bestel nu een EK-shirt van het Nederlands Elftal.